נער בן 12 פונה לבית החולים הלל יפה במצב קשה לאחר שהוכש על ידי נחש בעת שהלך בשדות בגבעת עדה. במקרה נוסף הוכש נער בן 13 באור עקיבא והוא פונה במצב קל
נער בן 12 פונה לבית החולים הלל יפה על ידי צוות מד"א שרון כשהוא במצב קשה ולא יציב לאחר שהוכש ככל הנראה על ידי נחש. המקרה אירע בעת שהנער הלך בשדות בגעת עדה. חובשים ופראמדיקים של מד"א אבחנו סימני הכשה בגפיים התחתונות של הנער והעניקו לו טיפול רפואי. הוא פונה להמשך טיפול בבית החולים הלל יפה.
פראמדיק מד"א אסף מור מיטרני סיפר: "חברנו לרכב פרטי שבו היה ילד כבן 12 כשהוא בהכרה מלאה, הוא היה עם סימני הכשה בגפיים התחתונות, הענקנו לו טיפול רפואי תרופתי ופינינו אותו במהירות לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב."
מקרה נוסף של הכשה אירע ברחוב רוטשילד באור עקיבא משם פונה ע"י מד"א לבית החולים הלל יפה נער בן 13 במצב קל לאחר שהוכש ככל הנראה על ידי נחש
צוות מד"א העניק לנערים טיפול ראשוני (צילום: דוברות מד"א)
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.