המעשים הטובים של מש"ק זיכרון יעקב וצוות השיטור הקהילתי
מאת: שלומי גבאי יום שלישי,
28 במרץ 2017, 11:33
משפחת אלבז איבדה את כל רכושה לאחר שהבית בו התגוררו נשרף כליל במהלך השריפות שהיו בשנה שעברה באזור זכרון יעקב והכרמל. הסיוע המרגש הגיע מכיוון בלתי צפוי
לקראת יום המעשים הטובים המתקיים היום חברו כבר אתמול מפקד מש"ק זיכרון וצוות מתנדבי הנוער של השיטור הקהילתי למשפחת אלבז מזכרון יעקב שאיבדה את כל רכושה במהלך השריפות שהיו בשנה שעברה וסייעו להם לנקות ולנקש את צמחיית הפרא שהשתלטה על גינתם במקום מגוריהם אליו עברו לאחר השריפה. אכן מעשה ראוי וטוב. יישר כח למפקד המשק ולמתנדבי הנוער.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!