על פי החשד רוכב האופניים נפגע מרכב ונהרג. בוחני תאונות הדרכים של מרחב שרון פתחו בחקירה
רוכב אופניים כבן 51, נהרג הבוקר סמוך לשעה 07:30 צפונית לצומת העוגן בנתיב הנסיעה לכיוון צפון. על פי החקירה הראשונית של בוחני תאונות הדרכים של מרחב שרון גוברת ההערכה שרוכב האופניים נפגע מפגיעת רכב.
חובשת רפואת חירום במד"א זוי וורדן סיפרה: "כשהגענו למקום ראינו בשול הכביש בסמוך לרכב עם שמשה מנופצת גבר כבן 51 מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה כשהוא סובל מחבל ראש קשה. ביצענו בו מספר בדיקות רפואיות אבל הפציעה הייתה קשה ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותו."
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!