מועצת העיר קיבלה את הצעתו לסדר של חבר המועצה עו"ד יניב דרי, שהדגיש את הצורך החיוני בהפעלת מוקדים מצילי חיים בתוך השכונה
מועצת העיר קיבלה את הצעתו לסדר של חבר המועצה עו"ד יניב דרי, בעניין הקמת תחנת מד"א ותחנת שיטור בשכונת גבעת אולגה. חבר המועצה דרי נימק את הצעתו בכך שאזור מערב חדרה (הכוללת את שכונות גבעת אולגה, עין הים וקדמת ים) מונה מספר עצום של תושבים, ועדיין מקבל שירותי מד"א ושיטור מהתחנות הממוקמות במרכז העיר.
דרי: "עובדה גלויה וידועה היא, כי הגישה למערב העיר הינה באמצעות גשר חד סטרי המחבר בין מערב העיר לבין יתר חלקי העיר חדרה. בלעדי הגשר השכונה מנותקת כמעט לחלוטין מכל קשר לסביבה בכלל, ולשירותים מצילי חיים בפרט. במצב דברים שכזה, הרי במידה ויתעורר חלילה מצב חירום שבו לא ניתן יהיה להשתמש בדרך הגישה המובילה למערב העיר, לא יינתן מענה הולם ומהיר לתושבי השכונה. מצב שכזה הינו בלתי נסבל, היות ושירותים אלה הם שירותים מצילי חיים".
נקודת כיבוי אש המוקמת בגבעת אולגה
דרי הסביר כי גם קידום הקמתה של נקודת כיבוי אש בגבעת אולגה, נבע מאותה סיבה, ומלמד על הצורך החיוני בהפעלת מוקדים מצילי חיים בתוך השכונה עצמה. לדבריו, "שירותים אלו מגיעים לכל תושב, ועל העירייה לפעול למתן אפשרות לספקם בכל מצב, לרבות מצב חירום. המצב הקיים היום לא יאפשר מתן מענה הולם בעתות חירום לתושבי השכונה. היות ומדובר בשירותים מצילי חיים, יש צורך לקדם הנושא בהקדם האפשרי".
כאמור, מועצת העיר קיבלה את ההצעה לסדר ואישרה את הצגת הנושא מול הגופים הרלוונטיים, משטרת ישראל ומד"א, על מנת לבחון את עמדתם בעניין הקמת תחנות מד"א ושיטור נוספות בחדרה, שיפעלו בשכונת גבעת אולגה בנוסף לתחנות הפועלות במרכז העיר.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!