לאחר חיפושים נרחבים הוא נלכד כעבור מספר שעות בחדרה. העצור שחקן כדורגל המשחק באחת מקבוצות הספורט בעיר
תושב חדרה, בן 26, כדורגלן באחת מקבוצות הספורט בעיר נעצר אמש, במהלך פעילות יזומה ואכיפת התנועה בת"א. השוטרים עיכבו אותו לאחר שנהג ברכב ברח' חסן ערפא ת״א בנתיב נסיעה המיועד לתחבורה ציבורית. מבדיקה ראשונית התברר לשוטרים כי החדרתי עריק מצה"ל והשוטרים הודיעו לו כי הם עוצרים אותו לצורך העברתו לידי המשטרה הצבאית.
כשאזיקים על ידיו הנהג הצליח להימלט מידי השוטרים ובחלוף מס' שעות של פעילות משטרתית מאומצת, הוא נעצר בחדרה והועבר לידי המשטרה הצבאית. בחקירתו הראשונית הוא טען כי חשש שהשוטרים יסגירו אותו לשלטונות הצבא והדבר הלחיץ אותו מאוד דבר שגרם לו להימלט. משטרת ישראל מינתה קצין בודק לבחינת נסיבות הארוע.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!