סמנכ"ל העירייה יצא עם הצוות המקצועי של עיריית חדרה לסיור בשכונת יצחק, כדי להתעדכן מנציגי הוועד בסוגיות החשובות לתושבי השכונה
סמנכ"ל העירייה משה ביטון, בליווי צוות מקצועי של העירייה, ערך סיור עבודה בשכונת יצחק. לסיור הצטרפו נציגי ועד השכונה, על מנת להעלות בפני צוות העירייה סוגיות החשובות לתושבים, במטרה לטפל בהן במקצועיות ויעילות, וכן בקשות, רעיונות, והרבה נכונות לשיתוף פעולה לקידום השכונה.
בכך מבצע ביטון את מדיניות ראש העיר צביקה גנדלמן לצאת אל השכונות ולשמוע מקרוב את התושבים, במטרה להפכם לשותפים מלאים לעשייה הרבה המתבצעת בעיר. יצוין כי מדיניותו של ראש העיר מיושמת גם בסיוריו של מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון ומפגשיו עם תושבים, וכן בישיבות הנהלת ומועצת העיר המתקיימות מדי פעם במרכזים קהילתיים בשכונות ולא רק באולם הישיבות של העירייה.
סיור עם נציגי ועד השכונה
בסיור המקצועי בשכונת יצחק השתתפו בנוסף לסמנכ"ל ביטון, גם מנהל אגף שפ"ע גיל שלמה, ראש מנהלת רובע דרומי שמעון מרגי, מנהל מחלקת אחזקת כבישים מיכאל קופלינקו, מנהלת מחלקת תברואה אילנית לוי, מנהל מדור איכות הסביבה איציק בוזגלו, מנהלת אגף פניות הציבור יהודית אסולין. יחד עמם סיירו יו"ר ועד השכונה שמואל לוי ונציגים נוספים של הוועד.
בין היתר עלו בסיור נושאים כמו טיפול בשורשי עצים שגרמו להרמת המדרכה, ריבודי כבישים, ניקיון, מתקני מחזור, החלת פרויקט "נשק וסע" ברחובות שבהם מצבורי גנים, תוספת מתקני משחקנים ורהיטי רחוב (ספסלים), פינוי גרוטאות רכב, ונושאים נוספים.
מיד בתום הסיור עם נציגי הוועד הנחה סמנכ"ל העירייה את הגופים המקצועיים להתחיל לטפל בנושאים שהועלו, על מנת להביא לפתרונם לבקשתם ולרווחתם של התושבים.
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.