בלשכת ראש העיר צביקה גנדלמן נחתם השבוע ההיתר להקמת פרויקט המשלב מסחר ומשרדים, שייבנה בכיכר המשטרה
מדובר בפרויקט של הקבלן החדרתי רונן זברקו, שישתרע על שטח של כ-6000 מ"ר, ויכלול קומת חנויות, קומת חנויות נוספת פתוחה עם מרפסת היקפית, ומעל קומת משרדים וחניונים לבאי המקום.
האדריכל דב יפה, אף הוא חדרתי, עיצב פרויקט מושקע מאוד, אשר חזותו תואמת את מיתוג חדרה כעיר עם אנרגיה.
במעמד החתימה, בהשתתפות ראש העיר המכהן גם כיו"ר הוועדה המקומית לתכנון ובנייה, מהנדס העיר אינג' נועם גרייף, והקבלן עצמו, הודה זברקו על הסיוע שקיבל מעיריית חדרה בקידום הפרויקט מול חסמי הבירוקרטיה הארצית.
פרויקט מסחר ומשרדים (צילום: הדמיה)
ראש העיר הסביר כי אף על פי שמדובר בפרויקט מסחרי של קבלן פרטי, העירייה שמחה לסייע בקידומו מול מוסדות התכנון מאחר שמיקומו בצומת המשטרה ישפר רבות את חזות העיר ויהווה שער כניסה חדש, יפה, ומכובד לחדרה.
עם החתימה על היתר הבנייה יחלו העבודות להקמת הפרויקט, אשר הצפי לסיומו בתחילת 2018.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.