התעודה הוענקה כהוקרה על סיוע רב לכוחות המשטרה, וגישור בין גורמי עירייה ומשטרה תוך כדי פעילות בשטח וטיפול באירועים של השיטור העירוני
מפקד משטרת חדרה, סנ"צ אמיר גולדשטיין, העניק בטקס צנוע שהתקיים בתחנה תעודת הערכה לנטשה פרי, פקחית בשיטור העירוני. התעודה הוענקה במעמד בכירי התחנה ומנהל השיטור העירוני דותן עומסי כהוקרה על סיוע רב לכוחות המשטרה, וגישור בין גורמי עירייה ומשטרה תוך כדי פעילות בשטח וטיפול באירועים של השיטור העירוני.
פרי עובדת כ-10 שנים בעיריית חדרה, בתחילה בתפקידי פיקוח שונים, והצטרפה לשיטור העירוני מיום הקמת היחידה כאחראית משמרת. לדברי עומסי, פרי מבצעת את תפקידה בנאמנות ומקצועיות גם בשעות שאינה נמצאת בעבודה מסייעת בכל אשר בידה.
נטשה פרי עם מנהל השיטור העירוני דותן עומסי
יחידת השיטור העירוני חדרה הוקמה ככוח ייעודי המשלב כוח פיקוח ואכיפה עירוני המוביל את מדיניות ראש העיר במסגרת אגף ביטחון ואכיפה של העירייה, ביחד עם שוטרי תחנת חדרה בכפוף למפקד התחנה.
הפעילות של הכוח המשולב של שוטרים ופקחים, כוללת פעילות יזומה ופעילות תגובתית בהתאם למאפייני הרשות ואירועים שונים, וכן מאבק בתופעות בריונות, אלימות וונדליזם; טיפול בעבירות רישוי ובנייה, מאבק בשכרות ועבירות הקשורות לאלכוהול, אכיפה בתחום בריונות בתנועה, אבטחת אירועים עירוניים, ביצוע צווים של בתי משפט עירוניים, ותגובה מהירה לאירועים שבתחום הטיפול של מערך השיטור העירוני.
יחידת השיטור העירוני חדרה נחשבת ליחידה מצטיינת, ומוכיחה כי פעילותה ממלאה את ייעודה בהגברת תחושת הביטחון האישית והקהילתית של תושבי חדרה.
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.