הרימון נשלח למעבדת הזיהוי הפלילי שם יבדק והאם ימצאו תביעות אצבע או ממצאים אחרים המשייכים אותו לחשודים
בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל במשטרה פשטו אתמול בבוקר בלשי ימ"ר חוף על בית ברחוב השלדג בפרדס חנה ובחיפוש בחצר הבית נתפס רימון הלם שעל פי החשד שייך לבני המקום.
הבלשים עצרו לחקירה שני אחים המוכרים למשטרה אולם בתום חקירתם הם שוחררו. הרימון נשלח למעבדת הזיהוי הפלילי שם יבדק והאם ימצאו תביעות אצבע או ממצאים אחרים המשייכים אותו לחשודים. עורך הדין משה אורן המייצג את האחים אמר: "מרשי מכחישים בתוקף כל קשר לרימון והם בעצמם היו מופתעים כאשר הוא נמצא בחצר הבית.
עו"ד משה אורן. "מרשי מכחישים בתוקף כל קשר לרימון" (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!