אשתו של רופא בכיר: "בית החולים אחראי לזה שידעתי אחרונה על הרומן של בעלי". הנהלת בית החולים הפרידה בין רופא בכיר לאחות שעבדה עמו במחלקה לאחר שהתגלה קשר רומנטי ביניהם
הסערה פרצה כשרופא בכיר החליט לעזוב את ביתו המפואר בשכונה יוקרתית, לטובת מאהבת צעירה. אשתו טוענת בכתב תביעה שהגישה כי במשך שנים ניהל בעלה רומן בין כותלי בית החולים שבו עבד, אבל לה הדבר נודע ממש לאחרונה.
באמצעות עורכת הדין שרין סולן נטען כי דבר הקשר האסור היה ידוע מזה תקופה ארוכה להנהלת בית החולים שנקטה בצעדים מתבקשים והפרידה בין הרופא למאהבת שלו שעבדה תחתיו. לדברי האישה, במקרה כזה היה ראוי להרחיב את האחריות ולהודיע לה, רעייתו החוקית, כי ננקטו צעדים כאלה ואחרים נגד בעלה הרופא מסיבות ברורות.
עו"ד שרין סולן
האישה שלה ארבעה ילדים, מהם שלושה בוגרים, אדריכלית במקצועה ובעלת משרד גדול במרכז הארץ, טוענת כי חייה נהרסו והיא בוחנת את האפשרות לתבוע את בית החולים על שלא יידע אותה על פרשת האהבים של בעלה, למרות שנקט בהליך מנהלי חריג נגד הרופא והאחות. "מן הראוי היה שבית החולים ידווח על האירוע גם בתא המשפחתי", טוענת עו"ד סולן.
האישה דורשת מבית המשפט לענייני משפחה לחייב את בעלה בפיצוי של מיליוני שקלים. בין היתר את שווי הדירה שבבעלותם המוערכת ב-10 מיליון שקלים. האישה מבקשת גם לקבוע מה מידת האחריות של בית החולים בחובת דיווח על הרחקת המאהבת מהמחלקה. "במידה ובימ"ש ימצא את בי"ח אחראי, תגיש האישה תביעה נפרדת נגד בית החולים", הבהירה עו"ד סולן.
"אם הייתי יודעת על הרומן מבעוד מאד - ולא אחרונה - כמו שקרה בפועל, הייתי מצליחה אולי לשקם את חיי המשפחה שלי ומונעת עוגמת נפש מילדי", טענה האישה בפני פרקליטתה.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.