אושר החוזה להקמת מרכז טניס עירוני בחדרה - פלאשנט חדשות - עיריית חדרה
יום ראשון, 20 באפריל 2025
חדשות   ספורט   בריאות   חינוך   תרבות   עסקים   רכילות
אושר החוזה להקמת מרכז טניס עירוני בחדרה
מאת: רון איתן
יום חמישי, 24 בנובמבר 2016, 11:37

מועצת העיר אישרה את ההתקשרות עם היזם שזכה במכרז להקמת מרכז טניס שיכלול 5 מגרשים, מלתחות, מזנון, וחנות קטנה למכירת ציוד מקצועי. ראש העיר: בשורה לחדרה, אשר תזכה סוף סוף למרכז טניס עירוני
מועצת העיר אישרה את ההתקשרות של עיריית חדרה והחברה הכלכלית (חכ"ל) עם חברת "המאיר ג.ד.ס.י בע"מ", שזכתה במכרז להקמה ותפעול של מרכז טניס בחדרה. על הפרויקט, תכנונו וביצועו על-ידי היזם, תפקח חכ"ל שבראשה עומד המנכ"ל עופר מלכה.

ראש העיר צביקה גנדלמן, אשר העלה את ההתקשרות להצבעת המועצה, אמר כי מדובר בבשורה לעיר המונה כ-100 אלף תושבים ותזכה סוף סוף למרכז טניס עירוני.

מדובר בקרקע של כ-6,000 מ"ר בבעלות העירייה, בסמוך לשכונת הפארק, שעליה יוקמו 5 מגרשי טניס עם אופציה עתידית להגדיל את המרכז ולהקים בו מגרש נוסף, וכן מבנה אשר ישמש למנהלה, מזנון, מלתחות ואזור מנוחה בגודל של כ-150 מ"ר. עוד תפעל במרכז חנות קטנה לצורך מכירת ציוד מקצועי לטניס.

חדרה נמצאת בתהליך של צמיחה עירונית מואצת, וכחלק מפיתוח העיר מקדמת העירייה גם את תחום הספורט, לרבות הקמת תשתיות ראויות וחינוך למצוינות. כחלק מכך פעלה העירייה בראשות צביקה גנדלמן לקדם את הקמתו של מרכז טניס מקצועי בעיר.
אושר החוזה להקמת מרכז טניס עירוני בחדרה
תשריט המתחם 
בערים רבות בישראל הוקמו מתחמי ספורט גדולים שמשולב בהם מרכז טניס מקצועי, ולעומתן בחדרה התקיימה פעילות דלה (אם בכלל) בענף ספורט זה. מרכז הטניס החדש יענה על הביקוש לפעילות בענף הספורט הפופולרי, אשר כיום פעילים בו אלפי ילדים ובני נוער בכל רחבי הארץ ובכל שכבות האוכלוסייה.

במרכז הטניס המתוכנן יפעל בית ספר לטניס, וכן יועברו אימונים לקבוצות וליחידים, הן בחוגי טניס והן אימונים פרטיים המיועדים לכל הגילאים. המרכז ייזום ויערוך מגוון פעילויות נוספות כגון מחנה אימונים בארץ ובחו"ל, תחרויות פנימיות ותחרויות ארציות. בחופשות הגדולות יוכל המרכז להפעיל קייטנה אשר תהווה מסגרת המשלבת את הטניס כחלק מרכזי ממנה.

מדובר במכרז שפרסם חכ"ל בשיטת DBOT (Design-Build-Operate-Transfer), לפיו היזם יתכנן, יממן, יקים ויתפעל על חשבונו את הפרויקט, על קרקע עירונית, בתמורה לזיכיון להפעלת מרכז הטניס לתקופה של 15 שנים שבסיומה תושב הקרקע לעירייה וגם מרכז הטניס יעבור לרשותה. על-פי תנאי המכרז, הזיכיון להפעלת מרכז הטניס יועבר ליזם רק בסיום והשלמת הקמתו של הפרויקט כולו, וכן תשלום דמי שימוש שנתיים להפעלת מרכז הטניס בסך של 80 אלף שקלים, ועמידה בתנאים נוספים.

לחברי המועצה הוסבר כי חברת היזם "המאיר ג.ד.ס.י בע"מ" הוקמה לצורך ההשתתפות במכרז, והיא כוללת גם קבלן מבצע, חברת "אולניק" להובלת עבודות עפר וכבישים בע"מ, העומד בכל תנאי הסף במכרז בנוגע לסיווג קבלני ובדבר ניסיון בהקמת פרויקטים. כמו כן, בהתאם לתנאי הסף של המכרז, מינה היזם את סער סטיל, אשר הינו בעל ניסיון בניהול והפעלת מתחם הטניס בהרצליה, כמנכ"ל משותף בחברה, והוא זה אשר יהיה אמון על ניהולו והפעלתו של מרכז הטניס בחדרה בתקופת ההפעלה.

החברה נבחרה על-ידי הצוות המקצועי בחכ"ל וכן ועדת המכרזים של העירייה, בין היתר לאחר בחינת מסמכים המעידים על איתנותו ויכולתו הפיננסית לבצע את הקמת הפרויקט, ולהפעילו בהתאם לכל הוראות המכרז. כאמור, בישיבת המועצה אושרה ברוב קולות ההתקשרות עם חברת היזם "המאיר ג.ד.ס.י בע"מ". ההתקשרות מותנית באישור שרי הפנים והאוצר.
  כתוב למערכת
עוד כתבות שיכולות לעניין אותך
כתב אישום נגד עורך דין מוכר מחדרה
כתב אישום נגד עורך דין מוכר מחדרה
   
"לא יכולתי לצאת מהבית כי פחדתי"
   
גם וגם: שכירות ועצמאיות מדברות קריירה
גם וגם: שכירות ועצמאיות מדברות קריירה
   
אליהו בוסקילה נפרד ממועצת העיר חדרה
אליהו בוסקילה נפרד ממועצת העיר חדרה
   
הנוער תפס את השלטון
הנוער תפס את השלטון
   
חניות אקספרס, קנה וסע! 20 דקות חניה חינם!
חניות אקספרס, קנה וסע! 20 דקות חניה חינם!
כתבות 2018 כתבות ארכיון
 
 האימייל האדום
בואו לבקר בדף
הפייסבוק של פלאשנט
ציוצים
אין אין חגיגה... בלי עוגה״    אין אין חגיגה... בלי עוגה״
חוגגים את פסח בטבע    חוגגים את פסח בטבע
מי מארח את רוסלנה בחג הפסח?    מי מארח את רוסלנה בחג הפסח?
פסח מתוק    פסח מתוק
תיירות ונופש
פסח קסום בלב הערבה פסח קסום בלב הערבה
...
תיירות ונופש

יריד אומנים חגיגי בחול המועד סוכות יריד אומנים חגיגי בחול המועד סוכות
המרכז הקהילתי דורה מרשת המרכזים הקה...
תיירות ונופש

נתניה מציגה: פסטיבל אומנות וטכנולוגיה נתניה מציגה: פסטיבל אומנות וטכנולוגיה
סוכות של אמנות, טכנולוגיה וחדשנות –...
תיירות ונופש

גם בחדרה הביס מגיע עד לבית גם בחדרה הביס מגיע עד לבית
רשת תן ביס מתרחבת ותושבי חדרה מרווי...
תיירות ונופש

אפשר ליהנות גם בלי גלוטן אפשר ליהנות גם בלי גלוטן
גלוטן? לא עוד! יום המודעות הבינלאומ...
תיירות ונופש

טיפים והמלצות
פוסט טראומה והשפעתה על ההורות: אתגרים ואסטרטגיות התמודדות פוסט טראומה והשפעתה על ההורות: אתגרים ואסטרטגיות התמודדות
...
טיפים והמלצות | ממומן

נחשים בשרון: מדריך מקיף לתושבי האזור נחשים בשרון: מדריך מקיף לתושבי האזור
...
טיפים והמלצות | ממומן

ישראלים עושים מיליונים מספורט ישראלים עושים מיליונים מספורט
...
טיפים והמלצות | ממומן

איך לשמור על צנרת המים הביתית איך לשמור על צנרת המים הביתית
...
טיפים והמלצות | ממומן

איך מוצאים מוהל רופא מומלץ?  איך מוצאים מוהל רופא מומלץ? 
...
טיפים והמלצות | ממומן


© כל הזכויות שמורות לפלאשנט            אודות האתר | כתבו לנו | תנאי שימוש | פרסמו אצלנו |
פלאשנט - חדשות חדרה והסביבה | עיתון בחדרה | עיתונים מקומיים בחדרה | מקומונים בחדרה | מגזין בחדרה והסביבה | מגזינים בחדרה | עיתון בחדרה והסביבה | מקומון בחדרה והסביבה