הורים התלוננו: גננת החדירה בכח מים וסבון לפה ילדנו הקטנים
מאת: שלומי גבאי יום שישי,
18 בנובמבר 2016, 09:19
הגננת עצמה מכחישה את המיוחס לה וטוענת כי בסך הכל אמרה לילדים כי מי שמדבר בגסות צריך לשטוף לו את הפה במים וסבון
מספר הורים לילדים בני 6 הלומדים בגן חובה עירוני בחדרה התלוננו השבוע במשטרה כי הגננת שטפה את פיהם של הילדים בכח במים וסבון לאחר שאלו דיברו בגסות והתנהגו באופן לא ראוי, הילדים הם אלו שסיפרו להוריהם על המקרה.
המקרה דווח למחלקת החינוך בעירית חדרה שפתחה בבדיקה. הגננת עצמה מכחישה את המיוחס לה וטוענת כי בסך הכל אמרה לילדים כי מי שמדבר בגסות צריך לשטוף לו את הפה במים וסבון.
אמש נחקרו הילדים המעורבים בסיפור ע"י חוקר ילדים מיוחד. ההורים הזועמים דרשו להרחיק לאלתר את הגננת מהגן ולמצות איתה את הדין. מהמשטרה נמסר כי נפתחה חקירה לבירור המקרה.
המקרה דווח למחלקת החינוך בעירית חדרה שפתחה בבדיקה (צילום: אילוסטרציה)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!