תביעה: "אשתי מנהלת רומן עם שתי נשים והיא נתפסה על חם"
מאת: רון איתן יום חמישי,
20 באוקטובר 2016, 16:39
האישה טוענת כי פלירטוט עם אישה הוא הדבר היחיד שנותן לה מענה רגשי לצרכיה ועבורה הדבר לא נחשב לבגידה. בית הדין יצטרך לקבל החלטה
צעירה מהצפון שגילתה חיבה לנשים אבל החליטה להינשא לגבר, טוענת כי פלירטוט עם אישה הוא הדבר היחיד שנותן לה מענה רגשי לצרכיה. עבורה הדבר לא נחשב לבגידה. לעומתה, הבעל טוען בבית דין הרבני שאשתו לסבית שנהנית מכל העולמות ומקיימת יחסים עם כמה נשים בו זמנית.
הסיפור המדהים הזה הונח לפתחו של בית הדין במסגרת מאבק גירושין, המסעיר את הצפון. מדובר בזוג צעיר שנישא לפני שבע שנים. שני בני הזוג נחשבים לאנשי העולם הגדול. לשניהם עסקים, לרבות עסק גדול באירופה. בני הזוג הכירו ביחידה הצבאית שבה שירתו וממנה כנראה שאבו גם את הכוח לפתוח עסקים פרטיים משגשגים.
עו"ד מורן סולן (צילום: יח"צ)
בשנתיים האחרונות שם לב הבעל, כך הוא טוען, כי אשתו יוצאת לבלות ביחד עם חברות ומעדיפה להשאירו מאחור או לאפשר לו לבלות עם חבריו. מדובר באישה זוהרת ונאה במיוחד ולכן הדבר לא נראה לו מוזר. עוד טוען הבעל בתביעת הגירושין כי ראה את אשתו בשני מקרים מתגפפת עם שתי נשים שונות. פעם זה קרה בדירתם בחדר השינה כשהפתיע את אשתו וצפה בה דרך חלון החדר ופעם נוספת במהלך בילוי במועדון. הוא דורש מבית הדין לפטור אותו מתשלום הכתובה ולקבוע סידור גט במידי. לטענתו, אשתו זנתה תחתיו כשעשתה מה שעשתה עם נשים.
האישה תטען באמצעות עורכת הדין מורן סולן, כי במקרה שבו נתפסה לדברי בעלה " על חם" בדירתה מתגפפת עם אישה אחרת קרה כאשר לא חשה בטוב וחברתה הטובה הושיטה לה טיפול רפואי וליטפה אותה בהיותה עם חום גבוה. עוד טוענת עו"ד סולן כי טענת הבעל כאילו ההתגפפות היתה בעירום נובעת מזה שהאישה סבלה מחום גבוה ונאלצה להתפשט.
לגבי הטענה על שהתרחש במועדון לילה טוענת האישה כי פלירטוט עם אישה לא יחשב לבגידה. עורכת הדין סולן מציגה גרסה אחרת של האישה לפיה היא אוהבת את בעלה ואינה רוצה להתגרש. "נעשה בעבר ניסיון לשלום בית והוא לא צלח. יש למצות את המהלך פעם נוספת" תטען עורכת הדין סולן. הבעל מדגיש כי מאחר ומדובר בשני מקרים, הוא יטען בבית הדין כי יש לו את היכולת להביא עדויות על מקרים נוספים אם יידרש ולכן אינו לא רואה טעם בניסיון נוסף ל"שלום בית".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!