צעיר בן 23 מאום אל פחם, נפצע אנושות ומת מפצעיו כעבור זמן קצר לאחר שנורה במהלך חתונה בישוב. אחיו של החתן - כבן 30, נפגע באורח קל
לחתונה שאירעה הלילה באום אל פחם נכנס אלמוני ופתח בירי ופצע שני גברים. צעיר בן 23 מאום אל פחם, נפצע אנושות ומת מפצעיו כעבור זמן קצר. הגבר השני, אחיו של החתן, נפגע באורח קל. היורה נמלט מהמקום.
צוות מד"א, שהגיע לזירה, פינה את שני הפצועים לבית חולים העמק בעפולה שם כאמור נקבע מותו של אחד מהם. כוחות משטרה הגיעו לזירת הירי פתחו בחקירה ובאיסוף ממצאים. במשטרה מעריכים כי הרקע פלילי אך צויין כי נבדקים כמה כיווני חקירה. בשעות הבוקר החשוד ברצח תושב אום אל פאחם כבן 40 הסגיר עצמו לידי המשטרה, הוא נעצר והועבר לחקירה. חוקרי ימ"ר חוף יבקשו הבוקר להאריך את מעצרו בבימ"ש חיפה.
פאראמדיק מד"א מוניב פאעור שטיפל בפצוע סיפר: "היינו בתחנה ראינו רכב פרטי שהגיע אלינו כשבמושב האחורי שכב צעיר כבן 23 מחוסר הכרה, ללא דופק וללא נשימה כשהוא סובל מפצעי ירי בפלג גופו העליון. מיד התחלנו להעניק לו טיפול רפואי וביצענו בו פעולות החייאה מתקדמות ופינינו אותו במהירות לבי"ח תוך כדי המשך טיפול רפואי כשמצבו אנוש"
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.