העצורים חתן השמחה, אביו ושני חבריהם חשודים ברצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט אולם הם מכחישים את המיוחס להם וטוענים לחופתם.
בית משפט השלום בחיפה, האריך היום בשמונה ימים את מעצרם של ארבעת החשודים שנעצרו בחשד לרציחתו של תושב פרדס חנה בן 20 בסופ״ש שעבר במהלך חתונה במסעדה בישוב. החשודים, חתן השמחה(22), אביו (44) ושני חבריהם (28,32) חשודים ברצח, השמדת ראיה ושיבוש מהלכי משפט אולם הם מכחישים את המיוחס להם וטוענים לחופתם.
כזכור האירוע התרחש בסוף השבוע שעבר, כאשר במהלך חתונה במסעדה במתחם הקניות "ביג" שברחוב הערער בפרדס חנה, המנוח נרצח כתוצאה ממספר דקירות בחלקי גופו. צוות מד"א שהוזעק למקום העניק לו טיפול ראשוני ופינה אותו לבית החולים הלל יפה במצב אנוש כשהוא מורדם ומונשם כשמצבו הלך והדרדר. לאחר נסיונות ההחייאה בצעיר שנאבק על חייו על שולחן הניתוחים נאלצו הרופאים לקבוע את מותו. כבר באותו הלילה עצרו השוטרים את החתן, אביו וחבר משותף של השניים כחשודים ברצח.
עורכי הדין דורון נוי ויהלי שפרלינג המייצגים שלושה מהחשודים אמרו: "החשודים טוענים לחפותם ואנחנו משוכנעים שבסופה של החקירה ישוחררו"
עורכי הדין דורון נוי ויהלי שפרלינג (צילום: שלומי גבאי)
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.