מעצרם של החתן, אביו וחברו החשודים במעורבות בפרשה הוארך עד יום רביעי הקרוב בבית משפט השלום בחיפה. הערכה כי הרקע למותו של צעיר בן 21, שנדקר הלילה למוות הוא סכסוך כספי בין עבריינים
בית המשפט השלום בחיפה האריך היום את מעצרם של החתן בן 23, אביו בן 44 ואת חברם של השניים החשודים במעורבות ברצח עד יום רביעי הקרוב (28.9.2016). האם שוחררה לאחר חקירה בתנאים מגבילים. הערכה כי הרקע למותו של צעיר בן 21, שנדקר הלילה למוות בקטטה מחוץ למסעדת "דניאל" שבה נחגגה חתונה בפרדס חנה, הוא סכסוך כספי בין עבריינים.
הנרצח היה אחד ממוזמני האירוע ובו נכחו עבריינים רבים החברים בארגוני פשיעה באזור הצפון. הבן עצמו נחשב ליעד מרכזי של מחוז חוף ונחשב לחלק מעולם הפשע באזור. לאחרונה הצליחה המשטרה לסכל ניסיון לפגוע באביו של החתן שנעצר לאחר שארבעה חשודים נעצרו סמוך לביתו לאחר שהתכוונו ככל הנראה למלכד אותו ליד הבית.
פאראמדיקית מד"א סופי רוזנברג שטיפלה במנוח סיפרה: "כשהגענו, ראינו בחניה ציבורית צעיר כבן 21 שוכב מחוסר הכרה ועל גופו מספר פצעי דקירה, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים שכלל עצירת דימומים והנשמה ופינינו אותו במהירת לבית החולים, בדרך מצבו התדרדר והוא איבד דופק, בצענו פעולות החייאה עד לחדר ההלם בבית החולים שם הרופאים המשיכו להאבק על חייו".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!