נערך מופע סיום שנת פעילות במסגרת פעילות בוקר למבוגרים במתנ"ס גבעת אולגה ובו הוצגו יצירות מרהיבות שהוכנו על ידי משתתפי הפעילות והפעילים. יו"ר הנהלת המתנ"ס עו"ד אליהו בוסקילה: "כך יוצרים קהילה נפלאה ומאוחדת"
מופע מרגש וייחודי התקיים במהלך השבוע האחרון במתנ"ס גבעת אולגה, תחת הכותרת "סיום שנת פעילות מועדון בוקר". בכל בוקר, מגיעים למתנ"ס גבעת אולגה, מבוגרים רבים הבאים לפעילות עשירה, במהלכה יוצרים יצירות מרהיבות. היצירות הרבות שהוצגו בתערוכה, נעשו על ידי אנשים עם מוגבלויות מסוימות, מבוגרים שעברו אירועים מוחיים, שבמסגרת הפעילות מבטאים את כישוריהם.
יוצרים קהילה איכותית (צילום: באדיבות מזכירות "הבית היהודי")
המשתתפים הרבים במופע, התרשמו מהיצירות הרבות, ובמשך שעה ארוכה הסתובבו סביב הדוכנים הרבים. בין היצירות, תכשיטים, ציורים, פיסולים, חיות ובובות.
מגוון יצירות הוצגו במופע צילום: באדיבות מזכירות "הבית היהודי"
באירוע השתתף קהל רב מתושבי גבעת אולגה, שבאו לתמוך ולעודד את המיזם. במהלך המופע נאם יו"ר הנהלת המתנ"ס וחבר מועצת העיר עו"ד אליהו בוסקילה שהתרגש מאוד מכמות המשתתפים ומן היצירות המרהיבות: "לראות את כל הקהל הזה, ואת הפעילות המגוונת של המתנ"ס, המתאימה לכל הגילאים ולכל הסגנונות, היא גאווה גדולה למתנ"ס ולגבעת אולגה בכלל. הפעילות הזו יוצרת קהילה נפלאה ומאוחדת בגבעת אולגה".
המשתתפים הרבים העלו על נס את פעילות מועדון הבוקר במסגרת המתנ"ס, אותה מרכזת הגב' מלכה בר-עד, והודו לה על פעילותה הברוכה, כמו גם ליו"ר הנהלת המתנ"ס על הדחיפה התמידית ועל
הקצאת המשאבים לפעילות זו.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!