הנהג שהבחין ברכב תקוע בצד הדרך עצר לעזור לבעל הרכב ובדרכו אליו נפל מגשר בגובה 10 מטרים ונהרג. הוא נפצע אנושות וחולץ באמצעות מסוק צבאי. מותו נקבע בבית החולים
צעיר בן 24, מבית צפאפא, נפצע אמש באורח אנוש לאחר שנפל מגשר בגובה עשרה מטרים במחלף עירון בכביש 6, כשעצר את מכוניתו על הגשר כדי לסייע לנהג אחר. הוא פונה לבית החולים רמב"ם באמצעות מסוק צבאי ושם נקבע מותו.
כוחות מד"א ממרחב שרון הוזעקו למקום סמוך לשעה 22:30 כדי לטפל בצעיר ולאחר הטיפול הראשוני שנתנו לו חובשים ופרמדיקים של מד"א הוא הוטס לבית החולים רמב"ם כשהוא סובל מפגיעה קשה בבטנו.
החילוץ באמצעות המסוק (צילום: דוברות מד"א)
מחקירה ראשונית של המשטרה עולה כי התאונה התרחשה כשרכב שנסע צפונה פגע מסיבה לא ברורה במעקה הבטיחות, ונהג הרכב שעבר במקום עם חבריו עצר ככל הנראה לסייע לנהג הרכב שהתנגש במעקה. הנהג שעצר לסייע נפל מטה על אדמה בוצית ונפצע אנושות.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!