במשטרת חדרה הביעו סיפוק על התפיסה הגדולה אך ממשיכים לחקור ולנסות להגיע לבעלי הסם.
משטרת חדרה הצליחה לאחרונה לשים את ידה על מספר דירות שבהם נוהלו מעבדות "הידרו" ותפסה מספר לא מבוטל של מאות שתילי סם בחדרה והסביבה ואף הצליחה לגבש תשתית ראייתית כנגד מספר מעורבים שחלקם עומדים לדין בימים אלו.
אולם במקרה הזה עושה הרושם כי אפילו הבלשים שהוזעקו לזירה הופתעו מכמות הסמים הגדולה שהיו מוכנים להפצה שהשווי הכספי שלהם מוערך בכמיליון וחצי ש"ח. תחילתו של הסיפור הוא ביום 1/5/16 אז הגיע במהלך היום תושב העיר בשנות ה-30 לחייו לביתו הנמצא בשלבי בניה ברחוב הבונים בשכונת בית אליעזר בעיר בכדי לבדוק שהכל תקין שכן לאחרונה קצב הבניה הואט והבית היה די שומם ופתוח.
בעודו סורק את הבית הבחין לפתע בממ"ד (חדר הביטחון) הבית בכמות גדולה של אריזות ואקום לא מזוהות ועלה בו חשד כי מדובר בסמים מסוכנים. בעל הדירה התקשר למוקד המשטרה ודיווח על האירוע,למקום הגיעו במהרה כוחות משטרה גדולים שהבינו מיד שמדובר בסמים מסוג הידרו שממש מוכנים להפצה. בעל הדירה שהוא זה שהזעיק את המשטרה נחקר אך השוטרים הבינו במהרה כי הסמים לא שייכים אליו ובשל העובדה כי הבית למעשה פתוח וכל אדם יכול להיכנס אליו ללא קושי לא ניתן לשייך אותם לאדם ספציפי ללא ראיות הקשורות אותו לסמים. בכדי לגלות למי בעצם שייכים הסמים הציבו הבלשים מארבים וציפו לראות מי בעצם בא לאסוף את הסחורה היקרה אולם אף אחד לא התקרב לעבר הבית וכך בעצם נותרה הסחורה מיותמת.
במשטרת חדרה הביעו סיפוק על התפיסה הגדולה אך ממשיכים לחקור ולנסות להגיע לבעלי הסם. המאמצים מתמקדים בעיקר במישור המודיעיני, רכזי המודיעין של התחנה מבינים שהסיפור הזה גרם להרבה בעיות בקרב העבריינים שמתעסקים בענף ההידרו ומישהו עתיד לשלם את מחיר הפקרת הסחורה.
קצין משטרה בכיר המעורב בתיק החקירה אמר: "כמות כזו של סם היתה מציפה את העיר, אין ספק שיהיו השלכות ומישהו פה עלול לשלם את המחיר ,אנחנו ערים לסיפור וממשיכים לחקור ולעקוב אחר ההתפתחויות".
מעבדה שנתפסה על ידי בלשי תחנת חדרה (צילום: משטרת ישראל)
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.