המספר העצום של זחלי יתושים ויתושים בוגרים שנמצאו בבריכה הבהיר כי הבריכה הייתה מקור למכת היתושים שתקפה את תושבי השכונה בשבועות האחרונים
בריכת שחייה הנבנית באחת הבתים בשכונת נווה חיים הפכה למוקד דגירת יתושים, וגרמה למכת יתושים שהטרידה את תושבי השכונה ברדיוס של מאות מטרים. בימים האחרונים הגיעו לעיריית חדרה תלונות על ריבוי יתושים בנווה חיים הוותיקה. למקום יצא המדביר העירוני, ולאחר סיור קצר הוא נכנס לאתר בנייה ונדהם לגלות בריכת שחייה הנמצאת בשלבי בנייה, מלאה במים עומדים ומזוהמים ובתוכה אלפי זחלים של יתושים.
המספר העצום של זחלי יתושים ויתושים בוגרים שנמצאו בבריכה הבהיר כי הבריכה הייתה מקור למכת היתושים שתקפה את תושבי השכונה בשבועות האחרונים. למרות פעולות ההדברה השוטפות שמבצעת העירייה בשטחים הציבוריים, עדיין קיימים מוקדי דגירה רבים בשטחים פרטיים שלעירייה אין סמכות להיכנס אליהם לצורכי בדיקה וריסוס.
העירייה קוראת לציבור להקפיד לייבש מוקדי מים עומדים בחצרות הבתים, וכן לגלות ערנות למוקדים אפשריים של דגירת יתושים. בעירייה מסבירים כי די במעט מים בקרקעית של צמיג ישן, תחתית של כוס, אדניות, תחתיות של עציצים, מי מזגנים וכדומה כדי לשמש בית גידול ליתושים.
תושבים שמגלים מוקדי יתושים מתבקשים להודיע על כך במהירות למוקד העירוני 106, והמדביר העירוני ייצא למקום, כולל לשטחים פרטיים, עם חברת ההדברה לטיפול מיידי.
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.