המשטרה הגישה לבית משפט השלום לנוער בפתח תקווה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגד תושב חדרה בן 18( כיום בגיר ובעת ביצוע העבירות קטין) בגין 11 מקרים של סחר ואספקת סמים , החזקת סם שלא לצריכה עצמית ושימוש בסם
על פי העובדות בכתב האישום הנאשם מכר סמים מסוג קנאביס לקטינים במוסד החינוכי בו למד באיזור השרון בתוך כותלי בית הספר וכן לצעירים נוספים באיזור תמורת סכומי כסף שנעו בין עשרות למאות שקלים , כן מתואר כיצד עישן סמים יחד עם חברתו הקטינה.
כתב האישום מתבסס על עדויות הקטינים שנחקרו והודו כי קנו מן הנאשם סמים , על הודאתו הראשונית במשטרה במיוחס לו ועל מנות הסמים המחולקות שנתפסו ברשות הנאשם בעת מעצרו. עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הנאשם דרש לשחרר את מרשו למעצר בית שכן הוא נטול כל עבר פלילי ויכול להציג לבית המשפט חלופה הולמת , השופט ארז נוריאלי קבע בהחלטתו כי בשלב זה לא ניתן לבחון את חלופת המעצר ושלח את הנאשם לתסקיר מבחן שיבחן את מסוכנתו ואת אופצית החלופה שהוצעה.
עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הנאשם אמר: "למרות כתב האישום שהוגש וההסכמה לראיות בשלב זה יש להגנה טענות כבדות משקל לגבי הדרך שבה נוהלו החקירות בתיק זה כלפי הנאשם וטענות אלו ישמעו בין כותלי בית המשפט".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!