המשטרה הגישה לבית משפט השלום לנוער בפתח תקווה כתב אישום ובקשה למעצר עד תום ההליכים המשפטיים נגד תושב חדרה בן 18( כיום בגיר ובעת ביצוע העבירות קטין) בגין 11 מקרים של סחר ואספקת סמים , החזקת סם שלא לצריכה עצמית ושימוש בסם
על פי העובדות בכתב האישום הנאשם מכר סמים מסוג קנאביס לקטינים במוסד החינוכי בו למד באיזור השרון בתוך כותלי בית הספר וכן לצעירים נוספים באיזור תמורת סכומי כסף שנעו בין עשרות למאות שקלים , כן מתואר כיצד עישן סמים יחד עם חברתו הקטינה.
כתב האישום מתבסס על עדויות הקטינים שנחקרו והודו כי קנו מן הנאשם סמים , על הודאתו הראשונית במשטרה במיוחס לו ועל מנות הסמים המחולקות שנתפסו ברשות הנאשם בעת מעצרו. עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הנאשם דרש לשחרר את מרשו למעצר בית שכן הוא נטול כל עבר פלילי ויכול להציג לבית המשפט חלופה הולמת , השופט ארז נוריאלי קבע בהחלטתו כי בשלב זה לא ניתן לבחון את חלופת המעצר ושלח את הנאשם לתסקיר מבחן שיבחן את מסוכנתו ואת אופצית החלופה שהוצעה.
עו"ד מיקי סיבוני המייצג את הנאשם אמר: "למרות כתב האישום שהוגש וההסכמה לראיות בשלב זה יש להגנה טענות כבדות משקל לגבי הדרך שבה נוהלו החקירות בתיק זה כלפי הנאשם וטענות אלו ישמעו בין כותלי בית המשפט".
ממשיכים להיות בשטח: כחלק משגרת העבודה השוטפת והמחויבות לחיזוק הקשר הישיר עם התושבים, ממשיך שלו אלגלי, סגן ומ"מ ראש העיר והממונה על השכונות, לקיים סיורי שטח ברחבי נתניה. הסיורים מתקיימים באופן קבוע בכל שכונות העיר, במטרה לפגוש את התושבים, להקשיב לפניותיהם, לעמוד מקרוב על הצרכים העולים מהשטח ולקדם פתרונות מול הגורמים המקצועיים. נצפו בשטח - שלו אלגלי במהלך סיור שטח באחת משכונות העיר יחד עם גורמי המקצוע, כחלק מהמשך הסיורים השוטפים המתקיימים ברחבי נתניה.
בעקבות ההצלחה בשנה שעברה, בית האופנה גולברי ומעצב העילית דרור קונטנטו ממשיכים את שיתוף הפעולה ומשיקים קולקציית ערב חדשה, המשלבת בין קלאסיקה על זמנית לתעוזה מודרנית. הקולקציה מעניקה מענה מושלם לנשים בכל הגילאים המקפידות על אופנה מדויקת, קרייריסטיות שאוהבות לפזר סביבן גלאם ושואו, ולכאלה שחלמו על פריט מעצבים של דרור קונטנטו בארון, במחיר נגיש. פריטי השמנת והלבן החדשים מותאמים במדויק לכלות בכל גיל, לאירועי החינה, המקווה, שבת החתן ומסיבת הרווקות, בעוד שחליפות הטוקסידו העוצמתיות ושמלות התחרה השחורות מעניקות הופעה מרשימה ובלתי נשכחת לאימהות של חתן וכלה או לאירועי בר ובת מצווה יוקרתיים.
התערוכה "ורידי יער" של האמנית ענבר פיאנקו תיפתח ב-8 באוגוסט בשעה 12:00 בגלריית Global Art במרכז בעלי מלאכה בתל אביב. בתערוכת היחיד החדשה מציגה פיאנקו סדרת עבודות העוסקות במפגש שבין טבע פראי לעולם הפנימי, באמצעות דימויים של יערות, עצים, נחשים, נמרים ובעלי חיים נוספים. היצירות נעות בין תחושות של יופי ושלווה לבין פחד, דריכות והישרדות, ומשלבות מבט אישי על הטבע כמקום של ריפוי והתבוננות. לצד ציורי הצבע יוצגו גם עבודות בשחור־לבן שנוצרו כמחווה לחוקרת השימפנזים ג'יין גודול. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, תהיה פתוחה לקהל עד 29 באוגוסט. בהצלחה!
6. בנתניה במתחם עיר ימים: קיץ טרופי, סרטים ופסטיבל ממתקים מול הים – בחינם. במתחם עיר ימים יתקיימו במהלך יולי ואוגוסט פסטיבלים ופעילויות מתחלפות לכל המשפחה. בתחילת אוגוסט יהפוך המתחם לגן עדן צבעוני במסגרת פסטיבל "קנדי לנד", ולאחריו יתקיים במקום פסטיבל עיצוב. יוקרנו בימי ראשון בערב גם סרטי אנימציה, כך שאפשר לשלב סרט, ארוחה ובריזה מהים בלי לשלם על כרטיס קולנוע. מתחם עיר ימים. כניסה חופשית.