למרות מכלול העבירות החמורות בית המשפט בחן את כל נסיבות המקרה ואת טענות ההגנה כפי שעלו במשפט ולבסוף החליט השופט להתחשב בגזר הדין ולהקל בעונשו של הנאשם.
תושב פרדס חנה, בן 40, נידון ל-5 חודשי מאסר בפועל לאחר שהורשע בגניבת רכב מתושבת המקום. מכתב האישום שנדון בבית המשפט השלום בחדרה עולה כי העבירות שיוחסו לו בכתב האישום הן גניבת רכב, נהיגה ברכב בהיותו שיכור, נהיגה בזמן פסילה וללא רישיון נהיגה ובנהיגה ברכב ללא תעודת ביטוח.
מכתב האישום עולה כי במהלך חודש ינואר השנה פרץ הנאשם באמצעות מפתח מותאם לרכב מסוג פורד פיאסטה שהיה בשימוש של תושבת פרדס חנה. הנאשם גנב את רכבה ומאוחר יותר בחלוף יום אחד בלבד נתפס הנאשם על ידי שוטרים כשהוא נוהג ברכב הגנוב בשעה שאינו מורשה לנהוג ולאחר שרישיון הנהיגה שלו נפסל. מתברר שהנאשם נהג ברכב כשהוא שיכור ונמצא ריכוז גבוה של אלכוהול בדמו.
עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין
בגזר הדין ציין השופט משה גינות כי אין ספק שיש לראות את מעשיו של הנאשם בחומרה שכן הוא לא היסס לחזור על מעשיו הנלוזים, לשלוח יד ברכב ולנהוג בזמן שהוא בפסילה, חסר רישיון נהיגה ובשעה שעונש מאסר על תנאי מרחף מעל ראשו. בהמשך ציין השופט כי ההגנה העלתה את טענותיה והציגה בפניו מסמכים לפיהם עולה כי הנאשם חולה במחלה קשה דבר אשר היווה משקל במתן גזר הדין.
השופט גינות ציין עוד כי במסגרת הנסיבות הקשורות בביצוע העבירה יש להביא בחשבון את הסיבות שהביאו את הנאשם לבצע את העבירות ואת העובדה כי הוא מכור לטיפה המרה. "לאחר ששקלתי את מכלול נסיבותיו של המקרה החלטתי לגזור על הנאשם 4 חודשי מאסר ועוד חודש מעונש המאסר המותנה". ציין השופט בהחלטתו. כמו כן גזר השופט על הנאשם 6 חודשי מאסר על תנאי לתקופה של 3 שנים על עבירות דומות.
עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין המייצגים את הנאשם אמרו: "ביהמ״ש הנכבד אמר את דברו, בהתאם לעיקרון ההלימה בה שקל את נסיבות ביצוע העבירה באזנו אף את נסיבותיו האישיות של הנאשם. הנאשם מסופק עד מאוד מתוצאת משפטו שבאה לידי ביטוי במכלול נסיבותיו של מקרה זה ובגזירת הדין. התוצאה מבחינתינו ומבחינת הלקוח מספקת דיה ונותנת תיקווה לנאשם להתקלף מעברו ומחטוטרת אשמתו על מנת לפתוח פתח לעתיד בריא וחף מכל נגיעה במסגרת אשמתו דנן".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!