למרות מכלול העבירות החמורות בית המשפט בחן את כל נסיבות המקרה ואת טענות ההגנה כפי שעלו במשפט ולבסוף החליט השופט להתחשב בגזר הדין ולהקל בעונשו של הנאשם.
תושב פרדס חנה, בן 40, נידון ל-5 חודשי מאסר בפועל לאחר שהורשע בגניבת רכב מתושבת המקום. מכתב האישום שנדון בבית המשפט השלום בחדרה עולה כי העבירות שיוחסו לו בכתב האישום הן גניבת רכב, נהיגה ברכב בהיותו שיכור, נהיגה בזמן פסילה וללא רישיון נהיגה ובנהיגה ברכב ללא תעודת ביטוח.
מכתב האישום עולה כי במהלך חודש ינואר השנה פרץ הנאשם באמצעות מפתח מותאם לרכב מסוג פורד פיאסטה שהיה בשימוש של תושבת פרדס חנה. הנאשם גנב את רכבה ומאוחר יותר בחלוף יום אחד בלבד נתפס הנאשם על ידי שוטרים כשהוא נוהג ברכב הגנוב בשעה שאינו מורשה לנהוג ולאחר שרישיון הנהיגה שלו נפסל. מתברר שהנאשם נהג ברכב כשהוא שיכור ונמצא ריכוז גבוה של אלכוהול בדמו.
עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין
בגזר הדין ציין השופט משה גינות כי אין ספק שיש לראות את מעשיו של הנאשם בחומרה שכן הוא לא היסס לחזור על מעשיו הנלוזים, לשלוח יד ברכב ולנהוג בזמן שהוא בפסילה, חסר רישיון נהיגה ובשעה שעונש מאסר על תנאי מרחף מעל ראשו. בהמשך ציין השופט כי ההגנה העלתה את טענותיה והציגה בפניו מסמכים לפיהם עולה כי הנאשם חולה במחלה קשה דבר אשר היווה משקל במתן גזר הדין.
השופט גינות ציין עוד כי במסגרת הנסיבות הקשורות בביצוע העבירה יש להביא בחשבון את הסיבות שהביאו את הנאשם לבצע את העבירות ואת העובדה כי הוא מכור לטיפה המרה. "לאחר ששקלתי את מכלול נסיבותיו של המקרה החלטתי לגזור על הנאשם 4 חודשי מאסר ועוד חודש מעונש המאסר המותנה". ציין השופט בהחלטתו. כמו כן גזר השופט על הנאשם 6 חודשי מאסר על תנאי לתקופה של 3 שנים על עבירות דומות.
עורכי הדין יגאל כהן וליאור בנימין המייצגים את הנאשם אמרו: "ביהמ״ש הנכבד אמר את דברו, בהתאם לעיקרון ההלימה בה שקל את נסיבות ביצוע העבירה באזנו אף את נסיבותיו האישיות של הנאשם. הנאשם מסופק עד מאוד מתוצאת משפטו שבאה לידי ביטוי במכלול נסיבותיו של מקרה זה ובגזירת הדין. התוצאה מבחינתינו ומבחינת הלקוח מספקת דיה ונותנת תיקווה לנאשם להתקלף מעברו ומחטוטרת אשמתו על מנת לפתוח פתח לעתיד בריא וחף מכל נגיעה במסגרת אשמתו דנן".
מותג האיפור KIKO MILANO קיים השבוע אירוע השקת LOVE FUSION סדרת מוצרי בייס ליין חדשה, שאליו הגיעו מאות מוזמנים ונהנו מצפייה בסרט ״השטן לובשת פראדה״ בהוט סינמה כפר סבא. בין האורחים שהגיעו להשקה: טליה עובדיה, ליה נגה, טל תמם, עידן ברוליה ועוד. היה שמח!
בועז כספי משתף: "תעודה מרגשת לקבל משני תותחים כמו פיני קבלו, סגן יו"ר ההסתדרות ויו"ר סיעת העבודה בהסתדרות, חבר אמת ושמוליק מזרחי יו"ר הגמלאים - כבוד גדול, רק בריאות ועשייה למען העובדים והגמלאים, אמן".
הסופרת זוהר אביב זכתה לפגישה מרגשת בארקפה נתניה, כשפנו אליה שני סטודנטים שישבו ליד שולחן עמוס דפי למידה - ליהי ודרסו שלומדים משפטים וזיהו אותה מרחוק. ברור סטודנטים כאלה רציניים, סביר להניח שגדלו על כוח המוח. אהבנו.
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.