במסגרת מבצע החזרת ציוד צבאי לצה"ל, הגיע הבוקר לנקודת ההחזרות במשטרת חדרה אזרח, שביקש להחזיר נשק שהיה בשמוש של אביו. מדובר בנשק מסוג st. etienne משנת ייצור 1907. הנשק שימש במלחמת העולם השנייה ואח"כ עשה "עלייה" והשתתף בקרבות מלחמת העצמאות. בעל הנשק הביע תיקווה כי הנשק יוצג במוזיאון ההגנה.
נשק מסוג st. etienne משנת ייצור 1907 (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!