האש התפשטה לדירה הסמוכה באותה קומה. 8 צוותים פועלים כרגע לכיבוי שתי דירות בוערות ומדיווח ראשוני עולה כי אשה חולצה כבת 60 ללא רוח חיים מאחת הדירות ביחד עם 3 נפגעים שנלכדו בדירות הבוערות
בשעה 21:00 נמסר למד"א מרחב שרון על שריפה בדירה בקומה השלישית בבניין מגורים בן 3 קומות ברחוב יצחק בן צבי בחדרה. חובשים ופאראמדיקים של מד"א קבעו את מותה של אשה שחולצה מהדירה עם כוויות קשות וללא סימני חיים. צוותי מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבית החולים הלל יפה 4 נפגעים קל משאיפת עשן. המשטרה סגרה את הרחוב לתנועה כדי לאפר לצוותי הכבוי לפעול ללא הפרעה.
השריפה בבנין מגורים ברחוב בן צבי בחדרה (צילום: נדב ליפשין)
פאראמדיק מד"א אדוארד פלדמן שהגיע למקום סיפר: "מדובר בשריפה בקומה השלישית בבניין בן 3 קומות. הגענו למקום בכוחות גדולים של מד"א שכללו כוננים על אופנועים, אמבולנסים וניידות טיפול נמרץ. לוחמי האש שפעלו לכיבוי השריפה חילצו אלינו לרחוב 5 נפגעים באורח קל שסבלו משאיפת עשן, הענקנו להם טיפול רפואי ופינינו 3 מהם, גבר ואישה כבני 60 וצעירה כבת 28 לבי"ח הלל יפה שכשהם בהכרה מלאה. בתום פעולות הכיבוי אותרה בבניין אישה מבוגרת שהייתה ללא רוח חיים ולצערנו לא נותר לנו אלא לקבוע את מותה במקום."
נדב ליפשין צילום: הדירה הבוערת בקומה הרביעית
לבית החולים הלל יפה הגיעו בסך הכל 4 פצועים מהשריפה. 2 נשים ושני גברים המוגדרים כנפגעים באורח קל והם נמצאים כרגע בטיפול ובבדיקות. שניים מהפצועים הם בגילאי 60+, אישה בת 27 וגבר בגיל 39.
טפס"ר יששכר תוהמי מפקד שירותי כבאות חדרה: "מקור הדליקה הוא כמובן בדירה בה שהתה האישה, הבעל שהה איתה בדירה וחולץ במצב קל, סיבת פרוץ הדליקה טרם הובררה, החוקרים יגבו עדות מהבעל שמאושפז בבית החולים ואז נוכל להשלים את החקירה ולהבין בדיוק את הנסיבות לפרוץ הדליקה".
סדרת רשת חדשה עלתה בהשראת סדרת הטלוויזיה המדוברת “הלוטוס הלבן”, מהלך המהווה חלק מאסטרטגיית התוכן של מותג הטיפוח VICHY (ווישי), מהלך תקשורתי רחב וחדשני בישראל המחבר בין תרבות, הומור ותובנות על עולם השיווק. לצילומי הסדרה גויסו כוכבות בולטות: קרן מור מהשחקניות המוערכות בישראל, ריף נאמן שחקנית ודוגמנית מובילה וליבר בלילתי, אישיות אופנה מהבולטות ברשת. הן עומדות במרכז העלילה ומגלמות דמויות נשיות חזקות, מורכבות ושונות זו מזו, הנפגשות בריטריט וולנס יוקרתי של המותג.
חוזרים לצפון: מלון בוטיק אל-רום שברמת הגולן פותח את עונת התיירות ומזמין את המטיילים ליהנות מחופשה ירוקה, שקטה וקרירה בגובה של כ-1,070 מטר מעל פני הים. המלון מציע חדרי אירוח משפחתיים, מדשאות רחבות, מתחמי ברביקיו, ג'ימבורי לילדים ומרחבים פתוחים מול נופי הגולן. בחודש יוני נפתחה גם עונת קטיף הדובדבנים המפורסמת של אל-רום, עם 12 זנים שונים של דובדבנים ופירות יער. כחלק מהחוויה, מומלץ לבקר במיצג “עמק הבכא” (עז 77), המספר את סיפור הגבורה של חטיבה 7 במלחמת יום הכיפורים. המיצג מוצע ללא תשלום לאורחי המלון. לפרטים באתר בוטיק אל-רום.
הסופרת שלנו זוהר אביב פגשה את ליאור סושרד במסעדה. היא ביקשה שיקרא את מחשבותיה אבל הבת שלו קפצה ואמרה - אבל אני כבר קראתי, קראתי את הספרים שלך. המורה מקריאה בכל יום את 'חבורת כוח המוח' וזה היה בהחלט משמח דיו וחיוך רחב התפשט לתמונה משותפת. אהבנו!
התהוות: האמנית הצעירה הדס פורגס מציגה את תערוכת היחיד הראשונה שלה בגלריית Global Art בתל אביב. בתערוכה מוצגות עבודות שמן עוצמתיות העוסקות ברגש, זהות, תשוקה, כאב ותהליכי התפתחות אישיים, תוך שילוב השפעות מעולמות האמנות הקלאסית והעכשווית. היצירות חושפות את עולמה הפנימי של פורגס ומזמינות את הצופה למסע בין סערה נפשית, חלומות ותקווה. פורגס, בוגרת שירות ביחידת 8200 בתחום הסייבר, יוצרת חיבור מסקרן בין חשיבה טכנולוגית לבין יצירה אמנותית אינטואיטיבית ורגשית. התערוכה מסמנת את תחילתה של דרך אמנותית מבטיחה ומעניקה הצצה ליצירתה המתגבשת של אמנית צעירה ומסקרנת. אוצרות: מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי. פתיחה חגיגית: 25.6.2026 - נעילת התערוכה: 25.7.2026. מקום: גלריית Global Art, מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב.