סמוך לגבעת אולגה, ביצע החשוד עבירת תנועה שסיכנה את המתלוננת שבתגובה ביצעה לעברו תנועה של אצבע משולשת
תושב אור עקיבא, בן 70, העובד כמאבטח, נעצר ע"י משטרת חדרה לאחר שאיים בנשקו האישי על נהגת עימה ניהל ויכוח בשל השימוש בדרך. המתלוננת והחשוד נסעו כל אחד ברכבו בכביש החוף סמוך לגבעת אולגה ואז ביצע החשוד עבירת תנועה שסיכנה את המתלוננת שבתגובה ביצעה לעברו תנועה של אצבע משולשת. מאותו רגע החל החשוד לרדוף אחריה בצורה מסוכנת תוך שהוא מנסה לפגוע בה מספר פעמים.
לאחר כמה ק"מ סמוך למחלף אור עקיבא חסם החשוד עם רכבו את המתלוננת ויצא לעברה תוך שהוא צורח עליה ודופק על חלון רכבה, לפתע הוציא את נשקו מהנרתיק שבחגורתו ואיים עליה, הנהגת המבוהלת נמלטה מן המקום ולאחריה גם החשוד עזב את המקום. בחקירתו הודה החשוד כי אכן ניהל ויכוח עם המתלוננת אולם הכחיש את דבר האיומים כלפיה. השופטת פנינה ארגמן קבעה בהחלטתה כי החשוד התנהג בצורה בריונית והורתה על הארכת מעצרו ב-4 ימים
בחקירתו הודה החשוד כי אכן ניהל ויכוח עם המתלוננת (צילום: שלומי גבאי)
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.