בני משפחתה של מיכלי וחברים שהגיעו לבית המשפט עם תמונות ילדיה צעקו לעברו של הנהג החשוד: "השארת שלושה יתומים. לא יעזור לך כלום. נרדוף אותך כל ימי חייך"
שופטת בית משפט השלום בפתח תקוה כרמית בן אליעזר, הורתה היום על הארכת מעצרו של תושב חדרה בן 64, עד ליום ראשון הקרוב. המשטרה מייחסת לו עבירות של הריגה, הפקרה, אי מתן סיוע, שיבוש מהלכי לחקירה ונהיגה בקלות ראש וביקשה להאריך את מעצרו בשמונה ימים חרף המסוכנות מביצוע העבירה הן בזמן התאונה והן לאחריה.
במהלך הדיון נציג המשטרה עורך הדין ארז קפלן, הציג לבית המשפט חומר חסוי וטען כי בידי המשטרה ישנם ראיות המצביעות על כך שהחשוד ידע בוודאות על כך שפגע בהילה נחמן מיכלי בת 36 מקרית טבעון אם לשלושה ילדים. לאחר הפגיעה הוא עצר את הרכב וצילם אותו לצרכי ביטוח ועזב את המקום מבלי לדוווח ולהזעיק עזרה לאחר שהבחין בפצועים.
הילה נחמן מיכלי ז"ל. (צילום: באדיבות המשפחה)
לפני הדיון ובמהלכו התפרצו לעברו של החשוד בני משפחתה של מיכלי וחברים שהגיעו לבית המשפט כשהם אוחזים בידם את תמונות ילדיה צעקו לעברו של החשוד "השארת שלושה יתומים. לא יעזור לך כלום. נרדוף אותך כל ימי חייך. תתבייש לך איך אתה מסוגל לחיות עם מה שעשית". גם סניגורו של החשוד עורך הדין אורון אילון ספג קריאות בוטות כשצעקו לעברו "איך אתה מגן עליו. תתבייש לך אם הוא היה עוצר חייה היו ניצלים".
זירת התאונה צילום: חטיבת דוברות המשטרה
בשל המהומה שפרצה באולם נאלצו מאבטחי משמר בתי המשפט להשליט סדר ולהרגיע את הרוחות והחשוד עצמו הוקף בשישה סוהרים מיחידת נחשון שאבטחו אותו. בחקירתו טען החשוד כי אמנם נכח בזירה אך לא הבחין שפגע במנוחה ורק לאחר כמה שעות כשהבין שהמשטרה מבקשת את עזרת הציבור בנוגע לתאונה הוא הגיע לתחנת משטרת חדרה בכדי למסור את עדותו אולם הוא נעצר בחשד כי הוא הנהג הפוגע שהפקיר את המנוחה.
החשוד, תושב חדרה בעל סוכנות גדולה למכירת ושרותי רכב בעיר. בציבור החדרתי התקבלה הידיעה על מעורבותו של תושב העיר המוכר בתדהמה ורבים הביעו תמיהה עצם החשדות כנגדו והתקשו להאמין כי הוא הפקיר את הפצועה בעודה מדממת. הם סיפרו על איש עסקים ממולח נעים הליכות איש ישר ומכובד שמנהל את עסקיו בקפדנות ומעולם לא הסתבך עם החוק.
במשטרת התנועה רואים בחומרה רבה את התנהלותו של החשוד הן בזמן הנהיגה והן לאחר התאונה וציינו כי לחוקרים ישנם עוד מספר רב של פעולות לבצע כדי למצות את החקירה.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!