השניים בשנות ה-20, הגיעו לטיפול רפואי בבית חולים הלל יפה. בעקבות הקטטה המשטרה מתכוונת לסגור את המועדון ל-21 יום
אמש לפנות בוקר התרחשה קטטה אלימה במועדון בקריות במסגרתה נפצעו 2 תושבי חדרה בשנות ה-20 אשר הגיעו באופן עצמאי לטיפול בבי"ח הלל יפה בחדרה. שני הצעירים בחרו דוקא להגיע לטיפול בבית החולים הלל יפה למרות שבית החולים רמב"ם נמצא קרוב יותר למקום האירוע וזאת מאחר ולא רצו לערב את המשטרה בנסיבות האירוע.
בפעילות משותפת של תחנת זבולון, תחנת חדרה ואג"מ מחוז חוף נעצר אתמול בעל המועדון ,לאחר שנחשד בכך שלא דיווח על האירוע למשטרה ופעל לשבש את החקירה. הוא שוחרר בבימ"ש למעצר בית מלא ל-4 ימים ו-30 ימי הרחקה מהעסק.
בנוסף, בשימוע שנערך נסגר העסק ל 3 ימים בשלב זה והצדדים ממתינים להחלטת בימ"ש על כניסתו לתוקף של צו סגירה נוסף של 21 ימים אשר ניתן למקום על אירוע אלימות אחר שהתרחש לפני כשבוע וחצי בעסק. משטרת מחוז חוף תמשיך ותפעל באופן נחוש ועקבי כנגד מועדונים ומקומות בילוי אשר מסכנים את שלום הציבור ותמצה את הדין עם מי שמנסה לחבל בצעדי האכיפה.
בעקבות הקטטה המשטרה מתכוונת לסגור את המועדון ל-21 יום (צילום: שלומי גבאי)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!