סייעת לגננת הושעתה בעקבות תלונה שחנקה ילד בגן בחדרה
מאת: רון איתן יום ראשון,
14 בפברואר 2016, 17:44
מקורב להורי הילד: "הגננת פנתה באופן אישי וביקשה לא לפנות למשטרה". הסייעת מכחישה בתוקף את המיוחס לה וטוענת כי התבקשה ע"י הגננת להרגיע את הילד שהשתולל
עיריית חדרה השעתה סייעת לגננת בגן טרום חובה בעיר וזאת עד לבירור בעניינה לאחר שהתקבלה תלונה מהורי ילד בן 4 על כך שהסייעת חנקה אותו במהלך יום הלימודים בגן. הסייעת מכחישה בתוקף את המיוחס לה וטוענת כי התבקשה ע"י הגננת להרגיע את הילד שהשתולל ובסך הכל אחזה בו למטרת הרגעתו.
הורי הילד נפגשו היום עם נציגי אגף החינוך בעירית חדרה ומחר יערך בירור מקיף לסייעת בפני מנהלי אגף החינוך בעירייה. בשלב זה מדובר בהליך פנימי המתקיים בעירייה אך טרם הוחלט אם לערב את המשטרה.
לסייעת יערך בירור מקיף בפני מנהלי אגף החינוך בעירייה (צילום: גד כספי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!