הכלב אותר על ידי שוטרי אגף התנועה והוחזר למשפחה מחדרה
מאת: שלומי גבאי שבת,
6 בפברואר 2016, 16:25
בגשם הסוחף, שוטרי אגף התנועה הבחינו ב"שלג", כלב מסוג רועה כנעני כשהוא רץ בין כלי רכב סמוך לחדרה תוך שהוא מסכן את חייו. בעקבות תושיה שגילו שוטרי הסיור הוכנס הכלב לניידת והוחזר למשפחה
במזג אוויר סוער ובגשם הסוחף, סיירו שוטרי אגף התנועה בכביש 65 במהלך השבת אחר הצהריים, תוך שהם מבחינים בכלב מסוג רועה כנעני כאשר הוא רץ מבוהל בין כלי רכב סמוך לחדרה באזור צומת חדרה מזרח כשהוא מסכן את חייו עם כל רכב שחולף לידו במהירות.
שוטרי אגף התנועה הבינו שעליהם לפעול מהר מחשש לחייו של הכלב ושצריך לחלץ אותו מהמצב המסוכן אליו הוא נקלע. בזכות תושיה שגילו, השוטרים הצליחו להרגיע את הכלב לאחר שהאטו את התנועה המהירה של המכוניות, להכניסו לניידת ולהביאו לעמותת "חדרה אוהבת כלבים".
בעזרת חברי העמותה זוהתה משפחת שלימק מחדרה כבעליו של הכלב. השוטרים יצרו קשר עם סיגלית אם המשפחה ולאחר שיחה קצרה הם בישרו לה שכלבם נמצא ועשו את דרכם לעבר בית המשפחה כדי להשיב להם את הכלב האבוד. ילדי המשפחה תומר, זיו ורגב שהיו מודאים ועצובים מאז העדרו של "שלג" עוד משעות הלילה, התקשו להסתיר את שמחתם והתרגשותם כשפגשו שוב את כלבם האהוב והודו לשוטרים על המאמצים שעשו כדי להשיבו אליהם.
זיו שלימק ביחד עם "שלג" (צילום: דוברות אגף התנועה משטרת ישראל)
שוטרי אגף התנועה עם הכלב "שלג" בדרכם אל משפחת שלימק מחדרה צילום: דוברות אגף התנועה משטרת ישראל
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!