משטרת חדרה עצרה בסוף השבוע תושב גבעת אולגה בן 18.5 וקטין בן 17. מעצרו של החשוד הבוגר הוארך ב-48 שעות
משטרת חדרה עצרה בסוף השבוע את תושב גבעת אולגה בן 18.5 בחשד להצתת האופנוע והרכבים בשבוע שעבר ברחוב קק"ל בגבעת אולגה. מעצרו הוארך אמש בבית משפט השלום בחיפה ב 48 שעות. החשוד הקטין שוחרר בתום חקירתו. במשטרה חושדים כי השניים עומדים מאחורי אותה הצתה.
אחד הרכבים שנשרפו כליל באירוע (צילום: כיבוי והצלה)
החשוד מסר לחוקרים גרסת אליבי והכחיש את המיוחס לו. על פי מידע מודיעיני קיים סכסוך בין החשוד למתלונן ובידי החוקרים ישנו תיעוד מסויים ממצלמות אבטחה לא רחוק מזירת העבירה בה נראה החשוד עושה פעולה טרם ההצתה הקושרת אותו ישירות להצתה עצמה.
בדיון שנערך במוצאי שבת בבית המשפט ביקשה המשטרה להאריך את מעצרו בחמישה ימים בכדי לבצע מספר פעולות חקירה נדרשות, אולם עורך הדין מיקי סיבוני המייצג את החשוד טען כי מרשו מסר לחוקרים גרסת אליבי מנמקת ואין כל סיבה או ראיה להחזיקו במעצר. השופטת יעל אבירם, קבעה בהחלטתה כי כבר בשלב הארכת המעצר הראשונה של החשוד ישנו חשד סביר שהוא ביצע את המיוחס לו והורתה על הארכת מעצרו ב-48 שעות.
עורך דין מיקי סיבוני המייצג את החשוד הבוגר
עורך הדין מיקי סיבוני אמר בתגובה לחלטת בית המשפט להאריך את מעצרו של החשוד הבוגר: "מרשי מכחיש החשדות נגדו וימים יגידו כי המשטרה טיפסה על העץ הלא הנכון".
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!