הערב, בשעה 18:45 נשבר שיא הביקוש לחשמל בחורף שעמד על 12,200 מגוואט ועדיין יש מגמת עלייה. מדובר על גידול של כ 2.3% אחוזים ביחס לשיא החורפי הקודם .
שיא הצריכה של כל הזמנים נרשם בקיץ 2015 ועמד על 12905 מגוואט. שיא החורף הקודם נרשם בינואר 2015 ועמד על 11934 מגוואט.
בחברת החשמל נערכו לאספקת חשמל סדירה במזג האוויר החורפי שפקד את האזור. יחד עם זאת שבים ומסבירים כי ברשת החשמל אין מצב של "0 תקלות" וכי רשת החשמל חשופה לפגעי מזג האוויר ולשינויים קיצוניים בהיקפי הצריכה. צוותי העבודה בשטח תוגברו כך שהטיפול בכל הפרעה נעשה באופן מיידי , אם כי משך הטיפול תלוי באופי האירוע , באיתור מקום הפגיעה והתיקון הנדרש.
חברת החשמל - נשברים שיאי צריכה חדשים (צילום: שלומי גבאי )
למידע ודיווח על מפגעים והפרעות , חברת החשמל מבקשת מהציבור להתעדכן באפליקציה , במוקדי השירות 103 , באתר החברה ובעמוד הפייסבוק.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!