המשטרה חוקרת פרשה לפיה עולה חשד כבד נגד שני חשודים כי ייבאו וסחרו בסמים מסוכנים ששימשו בין היתר לקיום טקסי "היטהרות" במפגשים סגורים של "חברים". החקירה בימ"ר חוף בעיצומה.
הבוקר הוגשו שתי בקשות להצהרות תובע כנגד שני מעורבים בחשד ליבוא וסחר בסמים מסוכנים. ימ"ר מחוז חוף חוקר מזה זמן פרשיה בה, על פי החשד מספר מעורבים, חברי שתי משפחות המגוררות במרכז הארץ ובצפונה אשר על פי החשד יבוא לארץ סם נוזלי בעל השפעות מסוכנות( dmt ) המייצר הזיות ובעזרתו ערכו במפגשים סגורים טקסי "היטהרות".
נצ"מ בני אבליה מפקד ימ"ר חוף חוקר פרשה נוספת במחוז (צילום: שלומי גבאי )
על פי חומר החקירה עולה כי הסם ניתן כמשקה "מטהר ומנקה" את הנפש והגוף לעשרות ואף מאות משתמשים במסגרת טקסים סודיים שהשתתפות בהם עברה מפה לאוזן ובשיטת חבר מביא חבר. כל משתתף שילם לכל מפגש מאות שקלים. את הטקסים ניהלו החשודים.
משלוח שהגיע מפרו נתפס בידי חוקרי ימר חוף ועקבותיו הובילו לפתיחתה של החקירה. כנגד שאר החשודים צפויות הצהרות תובע נוספות.
השחקנית והזמרת לירז צ'רכי בחרה להפתיע את אמה דיאנה לרגל יום הולדתה במלון גליליון, בגליל העליון. צ'רכי ואמה דיאנה הגיעו לסופ"ש ארוך שם סיפרה צ'רכי שבקרוב היא טסה לגרמניה להופיע בפסטיבל המוסיקה פיוז'ו, בבמה המרכזית מול 15 אלף איש, ומייד לאחר מכן טסה לפריז להקליט אלבום חדש בפרסית. שעזבו את המלון הבטיחה צ'רכי שתחזור והפעם לחופש המשפחתית עם בעלה תום אבני והילדים.
הגליל שב לפרוח! 2 אירועים אביביים ביוזמת עמותת זמן גליל מערבי. הראשון: יריד טעם הגליל – יריד ביכורי תוצרת הגליל ושוק איכרים, ב- 16 במאי 2025, ביקב כישור. השני: פסטיבל אביב זמן גליל מערבי - מפגשים מעוררי השראה בין קולינריה, אמנות, טבע ורוח - 22-24 במאי 2025 | ברחבי הגליל המערבי. פרטים נוספים על כל אירועי הפסטיבל באתר עמותת התיירות זמן גליל מערבי. תהנו!
סלבס, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת ואישיות תרבות ואמנות הצפינו בשבוע שעבר לצפון, לרגל אירוע השקת פתיחת מייצגו החדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי בעופר גרנד קניון חיפה. האירוע נפתח בקוקטייל, מינגלינג וחשיפת המייצג החדשני. הגיעו להתרשם מהאמנות: כוכבת רוקדים עם כוכבים סנה סוקול כוכבת "רוקדים עם כוכבים", לירן שטראובר וטל טלמון שהגיעו עם בנם אולי בן ה – 4 וחצי, גל רובין שהפתיעה עם הבן זוג מודי ספורי מחובקים ומאוהבים, שרית פולק שחזרה ממקסיקו ,פאני בוזגלו – גרושתו של אוהד בוזגלו שהגיע יחד עם חברה הטוב דניאל עציוני כוכב הישרדות, עוד ועוד.