עשן נראה עולה מדירה בבניין בן חמש קומות בפרדס חנה. כוחות של מכבי האש הוזעקו למקום והשתלטו על השריפה. לא היו נפגעים בנפש.
חמישה צוותים בפיקודו של רשף משנה אבישי שפיר פעלו בשריפת דירה בקומה החמישית בבניין בן חמש קומות ברחוב המושב בפרדס חנה. כשבתחילת האירוע היה חשש כי במקום ישנו לכוד ומעורבות של בלוני גז.
שריפה ברב קומות בפרדס חנה (צילום: כב"ה מחוז חוף )
בהמשך דווח כי בסופו של דבר לא היו לכודים ולא נפגעים בנפש והושגה גם שליטה על האש , כשלוחמי האש המשיכו עוד שעה קלה בביצוע כיבוי סופי ווידוי אחרון שהכל בשליטה.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!