אריה מונה לאחרונה למנהל מחוז הדרום באגד ולחבר מזכירות ארצית. הערב הופק על ידי ניר מרחב, ליאור דגן והרעייה שרי אריה. הפתיע בנוכחותו בנו הבכור אור, השוהה בימים אלה בשליחות המדינה בחו"ל.
כ-300 אורחים השתתפו אתמול בערב הוקרה מיוחד שנערך לכבודו של זהר אריה, בן 51 מחדרה, שמונה לאחרונה למנהל מחוז הדרום באגד ולחבר המזכירות הארצית. בין האורחים סגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי, יו"ר אגד אבי פרידמן ובכירים נוספים בחברה, חברי אגד, בני משפחה ומכרים. האירוע התקייים בסניף אגד בחדרה בו החל אריה את דרכו באגד כנהג ואחר כך כמנהל הסניף.
זהר אריה וסגנית ראש העיר חדוה יחזקאלי. (צילום: איתי כהן)
במהלך הערב הוצגה בפני האורחים מצגת שסיפרה על דרכו של אריה בחברה. בין המברכים יו"ר אגד אבי פרידמן, חדוה יחזקאלי יו"ר הקואופרציה באגד איציק יואל ומנהל סניף אגד חדרה ניר מרחב, שסיפרו על דרכו של אריה בחברה על דרך ניהולו היחודית ועל הדברים שעליהם הוא הטביע את חותמו. המברכים הזכירו גם את העשייה הרבה שלה הוא היה שותף ולאוזן הקשבת והעזרה שהעניק לכל חבר וחבר במשך כל השנים.
יו"ר אגד אבי פרידמן (מימין) , זהר אריה וניר מרחב מנהל סניף חדרה (משמאל). צילום: איתי כהן
הערב הופק על ידי ניר מרחב, יחד עם ליאור דגן ורעייתו של זהר שרי אריה. לאירוע הגיע במיוחד בנו הבכור אור, השוהה בימים אלה בשליחות המדינה בחו"ל.
זהר נשא דברים והשיב למברכים בהתרשגות רבה ודיבר על האני מאמין שלו באגד ושעל פיו הוא יפעל בכל כוחו לטובת חברי ועובדי אגד וישרת את החברה בנאמנות ובמסירות ויקדיש את כל מאמציו לטובת החברים. "עלינו להנהיג בעזרת השכל ובעזרת הלב ולחתור לשיפור מתמיד תוך תשומת לב לפרט ולסביבה". אמר אריה והוסיף: "עלינו להקפיד על יושר ואמינות ודוגמא אישית כי אנחנו הראי של כולם."
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!