טרגדיה בצפון: נהג משאית תושב בנימינה בשנות ה-50 לחייו, נהרג לאחר שירד מהרכב ככל הנראה על מנת להסיר מכשול מהדרך כדי לאפשר להעמיס את משאיתו.
המקרה אירע היום סמוך לשעה 7 בערב באיזור התעשיה ״שגיא״, הנמצא בין כפר ברוך למגדל העמק. מחקירה ראשונית עולה, כי נהג המשאית ירד מהרכב ככל הנראה על מנת להסיר מכשול מהדרך כדי לאפשר להעמיס את המשא כשלפתע המשאית החלה להידרדר לכיוונו ונעצרה בחומה תוך כשהוא נלכד בין המשאית לקיר. כתוצאה מכך הנהג נפגע באורח אנוש ומותו נקבע במקום. בוחני התנועה חוקרים את נסיבות התאונה.
פראמדיק מד"א עמית נוריאני שהגיע למקום סיפר: "כשהגענו ראינו גבר כבן 50 לכוד בין משאית לקיר בטון. הוא היה מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה עם פגיעה רב מערכתית קשה. בבדיקות שעשינו הוא היה ללא סימני חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום."
המשאית והזירה בה אירעה התאונה. (צילום: דוברות מד"א)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!