על פי החשד העובדים הסכימו לשלם למוכרת 4 שקלים במקום 60 שקלים מסך כל הקניה. דרישתה לקבלת מלוא הסכום נענתה בקללות ואיומים מצד העובדים הזרים.
קטטה בין נתינים זרים לבין בעל פיצוציה בחדרה. (צילום: מצלמות האבטחה)
המקרה אירע לפני מספר ימים כאשר מספר עובדים זרים ככל הנראה מסודן, נכנסו לפיצוציה ברחוב הרברט סמואל בחדרה, כשהם שיכורים ולקחו מהמקרר כמה בקבוקי בירה. לאחר שהגישו למוכרת 4 ש"ח בלבד הם התכוונו לעזוב את המקום. המוכרת פנתה אליהם ואמרה כי הסכום אינו מספיק ודרשה מהם לשלם את מלוא הסכום עבור המוצרים שרכשו בסך כ-60 שקלים. בתגובה לפנייתה החלו הסודנים לקלל אותה בצורה מאיימת ולקחו עוד כמה בקבוקי בירה נוספים ונמלטו מהמקום.
בעל הפיצוציה, בן 43, זיהה את הסודנים במצלמות האבטחה ולאחר כמה ימים פגש אחד מהם סמוך לפיצוציה ופנה אליו בדרישה לשלם את החוב שנותר מהמוצרים שלקחו הוא וחבריו תוך שהוא מעיר לו על התנהגותם ואף דרש כי יתנצלו בפני המוכרת.
הסודני איים על בעל העסק תקף אותו ונמלט מהמקום. כעבור כמה ימים במוצ"ש 19/12/15 סמוך לשעה 21:15, ישב בעל העסק עם חברו מחוץ לפיצוציה כשלפתע הגיעו 3 סודנים שהחלו להכות אותם באמצעות כיסאות. במקום התפתחה קטטה וחלק מהסודנים נזקקו לטיפול רפואי.
הסודנים שהיו מעורבים בקטטה הגישו תלונה בתחנת משטרת חדרה בגין תקיפה והובילו את השוטרים לפיצוציה. בעל הפיצוציה וחברו בן 40 שהשתתף בקטטה עוכבו לחקירה. לאחר שמסרו את גירסתם והציגו את הסרטונים בהם נראה בבירור כי הם אלה שהותקפו הם שוחררו מיד. החקירה במשטרת חדרה נמשכת.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!