החשוד בן 49 המוכר למשטרה נתפס על ידי השוטרים בקרבת מקום והועבר לחקירה.
היום בשעות הערב סמוך לשעה 8 הוזעקו שוטרי משטרת ישראל לטפל בארוע קטטה ברחוב הבנים בפרדס חנה. בהגיעם למקום הסתבר כי אין מדובר בקטטה אלא בארוע שמהותו ככל הנראה עבירת מין. במקום נכחה אישה בשנות החמישים המתגוררת במקום ואשר על פי טענתה אחד השכנים המתגורר באחד הבניינים הסמוכים, תקף אותה מינית והפשיל את מכנסיה בחדר המדרגות.
האשה התעלפה מייד עם הגעת השוטרים וטרם מסרה את גירסתה המלאה לארוע. היא הועברה לבי"ח הלל יפה לצורך טיפול ראשוני. החשוד בן 49 המוכר למשטרה נתפס על ידי השוטרים בקרבת מקום והועבר לחקירה. מחר הוא יובא להארכת מעצר בבימ"ש חדרה.
האשה התעלפה מייד עם הגעת השוטרים. (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!