היריד נועד לחשוף את צעירי חדרה למגמות הבולטות בשוק התעסוקה, ולמגוון הקורסים ולימודי ההכשרה שיסייעו להם למצוא עבודה הולמת.
מרכז הצעירים העירוני יקיים יריד הכשרות מקצועיות, שנועד לספק מידע על המקצועות הנדרשים בשוק העבודה וההכשרות שיש ללמוד כדי להשתלב בהם.
לדברי מנהלת מרכז הצעירים העירוני, הדר מרום, "בעידן המודרני והתחרותי שבו אנחנו חיים, אין כמעט שאינו חושב על עתידו הכלכלי. כולנו מרגישים את התחרות בכל מקום, וזה מוביל לכך שנרצה להיות כמה שיותר טובים במה שאנחנו עושים. השאלה הגדולה היא איך מגיעים ליעד הזה, והתשובה פשוטה: אנחנו צריכים ללמוד ולעבור הכשרה מקצועית. השאלה הגדולה הבאה היא מה לומדים, ולא פחות חשוב איפה לומדים, כי בסופו של דבר זה משפיע על ההסתברות להתקבל לעבודה".
יריד הכשרות במרכז הצעירים. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
תחום ההכשרות המקצועיות מבלבל צעירים רבים. עשרות מוסדות לימוד ומאות מסלולי הכשרות מקצועיות, מגבירים את הצורך להבין לעומק ובצורה ברורה איך מתרגמים את הלימודים למקצוע בשוק העבודה. במטרה לתת מענה איכותי ומקצועי לדילמות אלו, יתקיים במרכז הצעירים העירוני, הפועל במסגרת על"ה, יריד הכשרות מקצועיות מקיף ומרוכז. היריד יתקיים ביום חמישי ה-24 בדצמבר, החל מהשעה 18:00.
צעירים שיבקרו ביריד יקבלו מידע מלא על מגוון המוסדות המציעים לימודי תעודה (קורסים) ויכירו מגוון רחב מאוד של מקצועות. במרכז היריד תתקיים הרצאה מרתקת מפי מומחה בתחום, שיפרט את המגמות העכשוויות והעתידיות בשוק העבודה בחיבור ישיר לעולם המקצועות.
מרום: "אנחנו בטוחים שצעירים מחדרה המתלבטים מה ללמוד ובאיזה מוסד לימודים, יקבלו מידע חשוב ביריד. מטרת היריד לאפשר לצעירים להבין לעומק את עולם ההכשרות המקצועיות, להכיר את מגוון מוסדות הלימוד, ולהיחשף לתחומים ולמקצועות היוקרתיים והרווחים ביותר. השתתפות ביריד עשויה בהחלט להשפיע על העתיד".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".