דרמה על גג בניין בן 3 קומות בחדרה: אדם שעסק בעבודות על גג בניין ולפתע חש ברע חולץ על ידי לוחמי האש מיחידת כיבוי והצלה מתחנה אזורית חדרה שהוזעקו למקום.
טכנאי בשנות ה 40 לחייו אשר חש ברע במהלך עבודתו על גג הבניין חולץ על ידי לוחמי האש מתחנת חדרה. בחדר המבצעים של תחנה אזורית חדרה התקבל דיווח על אדם הנמצא על גג בניין בן 3 קומות ברחוב הרברט סמואל בחדרה. למקום יצאו שני צוותים בפיקודו של רס״ר יאיר גולן. לוחמי האש שהגיעו למקום פעלו לחילוצו של הטכנאי שעבד על גג הבניין והוא הועבר לטיפול צוות מד"א שהמתין לסיום חילוץ.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!