הגרעון הצפוי של עיריית חדרה הוא נמוך ב-2 מיליון מהשנת הקודמת ונמוך ב-19 מיליון משנת 2013 השייכת לקדנציה הקודמת. בעירייה מסכמים ואומרים "ממשיכים להתייעל בגדול".
עיריית חדרה צפויה לסיים את שנת התקציב 2015 בגרעון שוטף של 3 מיליון שקלים בלבד, זאת לאחר שאת שנת 2014 סיימה העירייה בגרעון שוטף של 5 מיליון שקלים ואילו בשנת 2013, בקדנציה הקודמת, סיימה העירייה את השנה בגרעון שוטף של 22 מיליון שקלים.
בעיריית חדרה ציינו השבוע כי מדובר בהישג חשוב מאוד המצביע על ניהול אחראי ומקצועי של כספי הציבור, תוך עמידה ביעדים ובמדיניות של ראש העירייה צביקה גנדלמן. יודגש, כי הניהול המקצועי נותן אותותיו באמון מצד חברות בנייה מהגדולות במשק שמגיעות להשקיע בעיר ומאמינות בניהול היציב והמקצועי של העירייה.
ראש העירייה צביקה גנדלמן מציין: "נמשיך לנהל את העירייה בדרך ישרה מקצועית ואמינה. אנחנו מראים שאפשר להטמיע גם תרבות ניהול אחרת בכל הקשר לשימוש בכספי ציבור ובנורמות ניהול אחרות ממה שהיה נהוג פה בשנים עברו. נמשיך לשרת את תושבי העיר בנאמנות ובמקצועיות ובקרוב מאוד נחל בפרויקטים חדשים שתושבי העיר חיכו להם עשרות שנים".
גנדלמן: "בקרוב מאוד נתחיל בפרויקטים חדשים שתושבי העיר חיכו להם עשרות שנים". (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!