שני תושבי חדרה שנעצרו על ידי היחבא"ל שוחררו למעצר בית
מאת: שלומי גבאי יום שני,
30 בנובמבר 2015, 20:36
השופט קבע כי לא הושגה שום התקדמות משמעותית בחקירה. עו"ד שי לוי: "הלקוח שלי היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. בית המשפט קיבל זאת".
שופט בית משפט השלום בראשון לציון, מנחם מזרחי, הורה על שחרורם למעצר בית מלא בן חמישה ימים של שני תושבי חדרה, בני 26 ו-32, שנעצרו בשבוע שעבר בדירה בנתניה בעת שהגיעו לבקר את חברם בחשד לעבירות בנשק ולקשירת קשר לביצוע פשע.
בדיון שנערך היום טען נציג היחבא"ל כי שני החשודים ועוד חמישה חשודים נוספים תושבי אזור השרון חברו יחד בכדי לפגוע באדם אחר עימו הם מסוכסכים וכתוצאה ממעצרם המשטרה מנעה בכך את הפגיעה באותו אדם.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26. (צילום: שלומי גבאי)
השופט מזרחי קיבל את עמדם הסנגורים דוד יפתח ושי לוי וקבע בהחלטתו כי לא הושגה שום התקדמות משמעותית בחקירה לגבי השניים וכי אין שום ראיה מפלילה הקושרת אותם למיוחס להם וכאמור הורה על שחרורם למעצר בית ובתנאי השחרור נקבע כי על השניים להפקיד ערבויות כספיות ולשהות במעצר בית מלא.
עו"ד שי לוי המייצג את החשוד בן ה-26 אמר: "כפי שטענה ההגנה מלכתחילה, הלקוח שלי היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. בית המשפט קיבל זאת".
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!