החשוד באונס הקליט את האקט המיני כדי לספר לחבריו ולאחר שמעצרו הוארך בבית המשפט הצליח לשכנע את החוקרים כי האקט המיני ארע בהסכמה. בזכות ההקלטה החשוד הועבר למעצר בית של 5 ימים.
חייל בן 21 מאור עקיבא נעצר באמצע השבוע על ידי משטרת שדות לאחר שנחשד באונס בת 17 שעבדה איתו כמלצרית באחד מגני האירועים בעמק חפר. המתלוננת נמצאה זרוקה ומסוממת כשהיא עירומה בתא שירותים של האולם בבוקר שלמחרת האירוע ולא זכרה כיצד הגיעה למצב הזה.
לאחר חקירה ראשונית משטרת שדות עצרה ביום שלישי את החשוד ללא כל עבר פלילי בחשד כי בעל ללא הסכמה את המתלוננת שעבדה עימו כמלצרית במהלך האירוע בחתונתו של עבריין בכיר ממשפחת פשע מאיזור נתניה.
לאחר שמעצרו הוארך עד היום, התקיים דיון נוסף בבית המשפט בפתח תקוה להארכת מעצרו בפעם השניה ואכן, בתום הדיון מעצרו הוארך שוב ב-4 ימים. במשך כל הדיון דרש עורך דינו של החשוד שי לוי, שהחוקרים ישמעו את הקלטת האקט המיני שהיה בין השניים בעת האירוע כאשר ברקע ניתן בבירור לשמוע את הזמרים שהופיעו ולהבין מכך שהשעה שונה מהזמן שלכאורה בוצעה העבירה.
בתום הדיון, האזין קצין החקירות של תחנת שדות להקלטה שבוצעה במכשיר הסמארטפון של החשוד בעת האקט המיני בינהם והבין, כי אכן המגע בינהם התקיים בהסכמה מלאה ולא בין השעות 03:00 - 07:00 אז נמצאה המתלוננת כשהיא עירומה ומסוממת בתא שירותים של אולם האירועים.
עו"ד שי לוי אמר: "האקט המיני בין החשוד לאותה נערה הוקלט והועבר למשטרה.מה שנותר הוא להאזין להקלטת האקט המיני בין השניים, להשוות למצלמות האבטחה שבגן האירועים ובכך להבין באופן חד משמעי שבין השניים היה אקט מיני בהסכמה ולאחריו חזרו השניים למלצר את האורחים. זה ההסבר גם להימצאותם של שרידי זרע.אני מברך את היחידה החוקרת על קבלת עמדתינו".
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.