יחידת להב 433 הצליחה במסגרת המאבק הנחוש והמתמשך בפשיעה המאורגנת והחמורה למנוע אירוע אלים בין שתי כנופיות פשע בשרון.
באגף החקירות והמודיעין להב 433 עצרה היחידה אמש שבעה חשודים ובהם שניים מחדרה בשנות העשרים שנעצרו לפנות בוקר המזוהים עם פעילות ארגון פשיעה בגין חשד לקשירת קשר לפגיעה בגורמים המזוהים עם פעילות פשיעה חמורה ומאורגנת עימם הם מצויים על פי החשד בסכסוך ולאחזקת אמל״ח.
בפעילות יזומה ונחושה של שוטרי היחידה אמש באיזור השרון ותוך תיאום עם מרחב שרון, נתפסו בתום מרדף ועל אף נסיונם להתחמק ממעצר, שני חשודים המזוהים עם פעילות ארגון פשיעה, בעודם רכובים על קטנוע כשברשותם אקדח בעת שהיו על פי החשד בדרכם לפגוע בגורמים המזוהים עם פעילות פשיעה חמורה ומאורגנת על רקע סכסוך בינהם.
בהמשך ולאור חשד למעורבותם של נוספים והחזקת אמל״ח, עצרו שוטרי היחידה חמישה חשודים נוספים בדירה בנתניה, בה שוהה אחד החשודים. בחיפוש בסמוך לבניין תפסה היחידה פריטי אמל״ח נוספים שהוסלקו.
בפעילותה זו, המהווה סיכול ממשי של כוונות פגיעה, מנעה היחידה אירוע אלים שעתיד היה על פי החשד להתרחש ועלול היה לסכן אזרחים חפים מפשע. הפעילות מצטרפת לשורת פעילויות, סיכולים, חשיפות, מעצרים וכתבי אישום בשנה האחרונה ובכלל, הודות לפעילות מאומצת של להב 433 יאחב״ל וכלל יחידות המשטרה, במאבקן הנחוש והמתמשך בפשיעה המאורגנת והחמורה.
שני החשודים מחדרה מובאים בשעה זו לדיון בהארכת מעצרם בבית משפט השלום בראשון לציון. הם מיוצגים על ידי עורכי הדין שי לוי ודוד יפתח.
המשטרה מנעה אירוע אלים בין שתי כנופיות פשע בשרון. (צילום: שלומי גבאי)
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!