קרוב ל-100 מפגינים צעדו מרחבת העיריה בחדרה לכיוון צומת המשטרה כשהם נושאים שלטים וקוראים קריאות נגד הסכם מתווה הגז. לא דווח על אירועים ללא חריגים.
במקומות רבים ברחבי הארץ מתקיימות הערב הפגנות במחאה למתווה הגז ובהם גם בחדרה ובזכרון יעקב בהשתתפותם של כמאתיים מפגינים. במהלך הצעדה המפגינים נשאו שלטים ובהם בלט שלט אחד גדול ובו הזדהות עם כאבם של בני העם בצרפת בעקבות מעשי הטרור הרצחניים שאירעו בפריז.
מטה מאבק הגז: "ישראל התמלאה בהפגנות רבות, בשל התחושה של הציבור כי במתווה מונופול הגז ניתן לראות כיצד השיטה הפוליטית בישראל מעורבת במעשים לא ראויים של הון ושלטון. אנו קוראים לכל האזרחים ברחבי הארץ שיצטרפו אלינו בקריאה לעצור את שוד הגז."
המפגינים בחדרה הביעו את הזדהותם עם כאבם של הצרפתים. (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!