הצלחה ענקית לג'ודוקאי החדרתי דניאל דזיובה בן ה- 15 מבית אליעזר שזכה במדליית ארד בטורניר הדירוג האירופי. הוא ניצח בשישה קרבות מתוך שבעה.
משלחת ספורטאים מענף הג'ודו שכוללת גם נציגים מהעיר חדרה יצאה לייצג את ישראל בטורניר ג'ודו בינלאומי שהתקיים בבלגיה Flanders Judo Cup 2015 ונחשב לאחד מהטורנירים הקשים והנחשבים ביותר לשכבת ילדים נערים ונוער באירופה.
מבין מספר הנציגים שייצגו את העיר חדרה בלט מעל כולם הג'ודוקא הצעיר דניאל דזיובה שהשיג הישג אדיר כשזכה במדליית הארד והמקום השלישי לאחר שהשתתף בשבע קרבות מתוכם ניצח בשישה ונוצח באחד וזהו ללא ספק הישג שיא לנער הצעיר.
דניאל דזיובה ומאמנו. (צילום: יח"צ מועדון הג'ודו)
הספורטאים הצעירים מתאמנים בתיכון בית אליעזר ומתנ"ס בית הראשונים תחת הדרכתם של המאמנים מעיין אלחייאני, זוהר פסקר, ליאור בלזר ועדי אריאן. כמו כן, כולם חברי נבחרת ישראל לילדים ונוער ומתאמנים גם בווינגייט ובהדר יוסף אצל המאמן הלאומי לנוער אריק זאבי. שאפו לדניאל, לייתר הספורטאים ולמאמנים. כבוד גדול לחדרה!!
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!