חדש בפלאשנט!! אילן אוסטפלד בן חדרה, בטור אישי מרתק
מאת: מערכת פלאשנט יום רביעי,
28 באוקטובר 2015, 09:19
הוא שרת כקצין ביחידות מובחרות בצה"ל, נטל חלק במבצעים שהשתיקה יפה להם, שימש ככתב הצבאי של גלי צה"ל ויועץ תקשורת של שרים בממשלת ישראל... עכשיו הוא כאן איתנו.
אילן אוסטפלד, בן חדרה ותושב העיר, רק בן 52, אבל עשה דרך ארוכה ורצופת הישגים בצה"ל ובתקשורת בישראל, הישגים שהביאו לו כבוד אישי, כמו גם למדינת ישראל ולעיר הולדתו חדרה. ומהיום, אילן אוסטפלד מתארח בטור אישי יחיד ומיוחד, באתר "פלאשנט", אתר החדשות והתוכן באינטרנט המסקר את אזור חדרה והסביבה.
אילן אוסטפלד. (צילום: מערכת פלאשנט)
האיש שמילא שורה של תפקידי פיקוד בחטיבת הצנחנים וביחידות מובחרות בצה"ל, השתחרר בדרגת סא"ל, שימש ככתב הצבאי של גלי צה"ל וכיועץ תקשורת לשרים בממשלת ישראל, משמש היום כיועץ אסטרטגי ופרשן לענייני ביטחון בכלי תקשורת שונים, יכתוב בטורו האישי על כל נושא שיבחר. לאילן אוסטפלד יש תובנות בכל תחום מתחומי חיינו, יש לו דעה נחרצת, ברורה וחדה אותה הוא יביא כאן בדרכו המיוחדת, ותמיד ביושר ובאמינות, המלווים אותו כבר שנים ארוכות, בכל תחום שבו עסק.
מערכת "פלאשנט" גאה לארח את אילן אוסטפלד, ומאחלת לגולשים באתר, קריאה נעימה ומהנה... ולך אילן היקר, הבמה כולה שלך. צא לדרך ותבלה.
דצמבר שמח בפסטיבל "חג החגים" בחיפה: הפסטיבל מתקיים זו השנה ה- 32 בעיר ויכלול מעל ל-30 אירועים שיתפרשו על פני 21 ימים במהלך חודש דצמבר, פרי יוזמתם של בית הגפן – מרכז תרבות ערבי יהודי ושל עיריית חיפה. אירועי הפסטיבל יתקיימו בבית הגפן ובמגוון מוקדים בעיר ויכללו מופעים, תערוכות, קונצרטים, הצגות, אירועים לכל המשפחה, הרצאות, סדנאות וסיורים ברחבי העיר. חג החגים מה-11 עד ה-31 בדצמבר 2025, בבית הגפן וברחבי העיר חיפה. תהנו!
חנוכה באתרי המורשת: מגוון פעילויות לכל המשפחה בעשרות אתרים בכל רחבי הארץ. כמדי שנה בחנוכה, המועצה לשימור אתרים - בשיתוף משרד המורשת - מזמינה את הציבור הרחב לקחת חלק במגוון פעילויות חווייתיות לכל המשפחה בעשרות אתרי מורשת בכל הארץ. בין הפעילויות: סיורי עששיות, סיורים מודרכים, משחקי בריחה, מסיק זיתים והפקת שמן, הכנת נרות חנוכה מדונג דבורים, פעילויות אמנות, הצגות לילדים ועוד. חלק מהפעילויות הינן ללא תשלום. פרטים מלאים והרשמה לכל הפעילויות תוכלו למצוא באתר המועצה לשימור אתרים. חג שמח!
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.