קטין בן 15, תושב ג'סר א זרקא, הובהל לבית החולים הלל יפה סמוך לשעה 1 אחר חצות כשהוא דקור במצב בינוני בפלג גופו העליון.
תחנת זכרון יעקב פתחה בחקירת הנסיבות ובמהלך הבוקר שוטרי התחנה עצרו שני קטינים בני 15 ו-16 ובגיר בן 18 החשודים במעורבות באירוע. הרקע המסתמן סיכסוך ישן קודם. חוקרי התחנה יבקשו הבוקר להאריך את מעצרם בבימ"ש שלום חיפה.
תחנת זכרון יעקב פתחה בחקירת נסיבות האירוע. (צילום: שלומי גבאי)
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!