מאת: שלומי גבאי יום חמישי,
15 באוקטובר 2015, 08:51
כתוצאה מהתאונה נפגע רוכב קטנוע בן 33 מחדרה באורח קשה. החשודה, נהגת חדשה טענה בחקירתה כי נבהלה ולכן המשיכה בנסיעה.
תאונת "פגע וברח" בחדרה: הלילה, סמוך לחצות, ארעה תאונת בכביש 4 בצומת נווה חיים, בין רכב פרטי מסוג שברולט לקטנוע.
כתוצאה מהתאונה נפגע רוכב קטנוע בן 33 מחדרה באורח קשה והוא הובהל להית החולים הלל יפה. רכב השברולט שהיה מעורב בתאונה נמלט מהמקום, תוך שהוא מותיר אחריו סמוך לזירה את מספר הרישוי שלו. זמן קצר לאחר התאונה איתרו בוחני הזרוע המבצעית של אגף התנועה בחוף את נהגת השברולט, תושבת נתניה ילידת 1996. החשודה, נהגת חדשה טענה בחקירתה כי נבהלה ולכן המשיכה בנסיעה. בתום החקירה רשיונה נפסל והיא שוחררה למעצר בית.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".