רכבו של תושב חדרה בן 29, בעל עסק להמרת כספים הוצת סמוך לשעה 4 לפנות בוקר על ידי אלמונים.
לזירת האירוע הוזעקו שני צוותי כיבוי מתחנת הכיבוי בחדרה שהשתלטו על שהאש ומנעו את התפשטותה. לרכב נגרם נזק כבד. מדובר בהצתה על רקע פלילי שככל הנראה בעקבות סכסוך עסקי כספי שנולד לאחרונה. משטרת חדרה פתחה בחקירה ונבדקים מספר כיוונים.
בוריס צירולניק משתף: "בקבלת הפנים לרגל יום העצמאות של הרפובליקה של אזרבייג'ן, הרבה מילים חמות, הרבה חברים ותיקים, כל הדברים הטובים. מזל טוב לכל המעורבים ביום העצמאות של אזרבייג'ן!".
סגנית ומ"מ ראש העיר, שירי חגואל סיידון משתפת: “יְרוּשָׁלַיִם שֶׁל זָהָב, שֶׁל נְחוֹשֶׁת וְשֶׁל אוֹר” - ביום ירושלים, ליבנו עם העיר שחוברה לה יחדיו — ועם אלו שעדיין רחוקים ממנה. נמשיך להתפלל לחזרתם המהירה של כל הַחטופים הביתה".
את מי תפסנו בשוק העירוני? הזמר המצליח ישי לפידות נצפה בשישי בשוק נתניה כשהוא בוחר בקפידה פירות טריים לסופ”ש. עוברי אורח מדווחים שהוא קנה אננס, תותים ואבוקדו– סטייל בריאותי במיוחד. מישהו אמר שייק בבראנץ’? פרגנו!