שני צעירים האחד בן 26 מבית אליעזר בחדרה וצעיר נוסף המתגורר באחד הכפרים הסמוכים לחדרה נפצעו באורח קל בתאונה שאירעה היום אחר הצהריים בצומת חנה בכביש 65.
על פי עדויות של נהגים אחרים שהיו במקום בה אירעה התאונה עולה כי הנהג החדרתי טען כי בזמן שביצע פניה שמאלה באור ירוק לכיוון פרדס חנה רכב מסוג ברלינגו שככל הנראה נסע במהירות וברמזור אדום פגע בו. כתוצאה מהפגיעה הרכב הסתובב ונעצר לאחר כמה מטרים. מנגד טוען נהג הברלינגו כי הוא זה שנסע באור ירוק וכי הרכב השני סיצע פניה שמאלה באור אדום.
כתוצאה מהתאונה נפתחו כריות האויר בשתי המכוניות ונזק רב נגרם לרכוש. הפצועים טופלו על ידי צוות מד"א שפינה את הצעיר מחדרה להמשך טיפול בבית החולים הלל יפה בחדרה.
הסופרת שלנו זוהר אביב ביום השקה לצד השחקן והסטנדאפיסט נדב אבוקסיס לסדרת 'המעברה', שעומדת לעלות ברשת 13 ביום שני הבא. זוהר תשחק את המורה בתיה. אהבנו ופרגנו מלא! בהצלחה!